-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gayet akıcı dostum. Seni tebrik ediyorum. Herkes böyle şeyler üretmeye devam etsin. Birinin eksik kaldığı yerde diğeri tamamlar. Böylece teknolojilerimiz gelişir. Eline sağlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Böyle bir seriye başlamanız içerik üretiyor olmanız harika. Bence bu tarz videolar zamanla talep görebileceği için yani uzun vadeli oldukları için ilgi görebileceğini düşünüyorum.
Fakat benim tavsiyem ekranı sağ ve sol şeklinde ortadan ikiye bölmeniz. Böylece kod ve konsol takibi daha kolay olur. Js başlangıç dersleri olduğu için kod karmaşı olmaz bu yüzden ekranı bölmenin sorun yaratacağını sanmıyorum.
Ve tabii kod editörünün yazı boyutlarını yükseltirseniz daha iyi olur, şu anki yazı boyutu ile mobilden izleyici kazanmak zor olur.
Kısacası birkaç seviye daha profesyonel hale getirebilirseniz yayınları hem uzun vadede emekleriniz karşılık bulmuş olur hem de benzer eğitimlerin arasından sıyrılıp daha çok izleyici kazanırsınız.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam javascript çok harika ve sınırları geniş bir dil, şöyle sistematik bir şekilde öğrenmeyi çok istiyorum aslında. Şimdiye kadar sadece bana lazım olan kadarını öğrendim. Şu koşullarda video izleme imkanım olmuyor fakat olunca oturup baştan sona izleyebilmem için bir iki soru sormak istiyorum. İleri derken mesela ne kadar ileri. Prototype kullanımları, promise fonksiyonları, async/await mantığı , javascript sınıfları ve nadiren de olsa kullanılan javascript fonksiyonları dahil bu ileri seviyeye. Eğer öyleyse sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
N** H**
-