-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Böyle bir sorgu çalıştırmak için sayfalar için, makaleler için, inforgrafikler içi, videolar için falan ayrı ayrı sayfa sorgulatmak gerekir. İçerik sayısının 3000 üzerinde olduğunu düşünürsen gereksiz bir gecikme yapacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu sorunun aynısını geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu. Ben de merak edip bayağı bir araştırmıştım. Dediğiniz gibi önce referer e bakmıştım ama 404 sayfasında referer bilgisi yok. Sonuç olarak bir şey bulamamıştım.
Arkadaşlar örnek veriyor ama 404 hatası ne zaman gelir, ulaşılamayan bir sayfaya tıklandığı zaman, yanlış url olduğu zaman yani. Yanlış url varsa veri tabanı sorgusu nasıl çalışsın. Olmayan bir sayfadan bahsediyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Wordpress te böyle bir eklenti vardı. Açıkçası ben bu kadar sorguyla yapıldığını sanmıyorum.
Bilmiyorum ama htaccess gelen istediğin url sini falan yakalayıp post edebiliyor olabilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hatalı sayfa sayısına neden bir değer verdiniz ki, kullanıcını girdiği her yanlış url bir hatadır. Sayfanızda kırık link yoksa, url sini taşıdığınız bir sayfa da yoksa bu yol üzerinden gitmek yanlış gibi duruyor. Benim mantık tepetaklak oldu şu an :D Yoksa gerçekten hesaba katamadığım şeyler mi var anlayamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım hocam yapmak istediğinizi sizin de bence yanlış bir yöntem üzerinden gidilmeye çalışılıyordu onun için demiştim.
site.adi/tag/ekonomi/faizler-dusuyor-mu
site.adi/node/ekonomi/faizler-dusuyor-mu
site.adi/etiket/ekonomi/faizler-dusuyor-mu
bu üç url nin hepsi de kırık, eğer bunlara tıklanırsa direkt olarak 404 e gidiyor. ve referer de oluşturmuyor. Anladığım gibiyse olay dediğim gibi daha önceden biraz araştırma yapmıştım ama sonuca ulaşamamıştım, vardır illaki bir yolu ama, eklenti var demişsiniz ya ona dayanarak.
1 kişi bu mesajı beğendi.