-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar !
Daha önce başka bi hesap üzerinden sitem için adsense başvurusu gerçekleştirmiş. Fakat o hesabı komple sildim. Şuan tekrardan yeni bir hesap açıp adsenseye başvurdum. Fakat böyle bir sorun çıkıyor karşıma.
Diğer hesabımı kapattım seçenegine tik atıp tekrar başvuru gönderiyorum fakat sonuç yine aynı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
CanKoyuncu | Deneyimlediğimiz Herşey !
www.cankoyuncu.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam adsense aynısını bendede yapıyor oysaki başka adsensem yok konuyu takipteyim ama galiba adsense red verdiği için herkese o sebebi otomatik atıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Felixalican Bence bunun red ile alakası yok. Başka bir problem var ama anlayamadım.
CanKoyuncu | Deneyimlediğimiz Herşey !
www.cankoyuncu.com.tr
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensenin kurali iyi bilinmesi gerekir adsense 1 internet hattina 1 adet adsense hakki verir. Adsense panellerinde cok hatalar var bu sebepten dolayi adsense hesabinizi silsenizde silinmis gibi gorunmuyor silmis oldugunuz adsense internet hattinda devamli gorunuyor bu sebepten dolayi ayni bilgisayardan ve internet hattindan ikinci bir adsense hesabi acinca daha onceden adsenseniz var uyarisi veriyor. Bu durumda tek yapabileceginiz ya baskasindan adsense satinalip sitenizi ekliyeceksiniz yada baska hic adsense alinmamis bir internet hattindan basvuru yapacaksiniz.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------