lostyazilim
tr.link

Abilerim Düşüncelerinize ihtiyacım var.

37 Mesajlar 4.219 Okunma
lstbozum
tr.link

Zagry Zagry Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 11 / 44
  • Ticaret 15, (%100)
1. seçeneği dene kaybedeceğin en fazla 1 sene. Diğerlerini daha sonra da yapabilirsin ama 1. seçeneği bu sene yapmazsan ileride yapmak daha da zor olacak.

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

tolga07 adlı üyeden alıntı

Çevremde ki çoğu kişi oku diyor , bende okumayı istiyorum ama ya olmazsa işte , oda var :(

Şuan sana acayip şekilde sinirlendim, sebebini bilmiyorum. :D Oku, başkada bir şey yapma. Bi daha da cevap verme. :D

tolga07 tolga07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 91 / 66
  • Ticaret 7, (%100)

Zagry adlı üyeden alıntı

1. seçeneği dene kaybedeceğin en fazla 1 sene. Diğerlerini daha sonra da yapabilirsin ama 1. seçeneği bu sene yapmazsan ileride yapmak daha da zor olacak.

evet , en mantıklı bu bencede

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Şuan sana acayip şekilde sinirlendim, sebebini bilmiyorum. :D Oku, başkada bir şey yapma. Bi daha da cevap verme. :D

Sizde sınavlarınıza çok dua ederek girdiniz ve kazanamadınız , biliyorum blogunuzdan :D, Ama hayırlısı neyse Allah en iyi şekilde veriyor

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
okuyupta ne olcaksın boş ver :) okuma

wmaraci
wmaraci

storybaron storybaron Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 19 / 88
  • Ticaret 4, (%100)
aynı sorun bende de var lise bitince cafe açmayı düşünüyorum..

Juglans Juglans WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Ziraat
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 42 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
ya olmazsa diye birşey yok illaki yapacağına inanıyorum. Bir de sana bir tavsiyem var. Dersaneye git. İşlenen konuları günü gününe çalış testler çöz. Bilemediğin soruyu hemen atlama gerekirse 1 soru için gerekirse 5 saat uğraş. İşin kolayına kaçıp hemen bir hocaya danışma. Bu sana zamanla analitik düşünme kazandırır. Ve zor gibi görünen soruların mantığını çabuk kavrayıp çözersin. Bu süreç içerisinde de internetten kendini uzak tut. belki siten vardır haftada 1 2 yazı yaz seni dinlendirmiş olur. Onun dışında gez dolaş ama akşam eve geldiğinde günü gününe çalış.

Ofis açıp para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil. Hem kazansan bile webmasterliğin geleceği şüpheli. Bir 30 yıl sonrayı da düşünmen lazım. Üniversiteni oku bir konu üzerine uzmanlaş. Webmasterliği ek iş olarak yap. Şöyle söyleyeyim ayda 5bin dolar kazanıyorsun adsenseden tuttu 2 yıl sonra banlandın. Ne yapacaksın o zaman. Futbolu da hayal olarak görüyorum. Hayal kurmak güzel ama gerçek hayata dönmek lazım.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

gribbo gribbo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
ne okumayı düşünüyorsun onu söyle ona göre bir şey diyelim

zer zer cakmakenes.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 1003
  • Beğeniler 137 / 136
  • Ticaret 17, (%100)
Bende seninle aynı durumdayım ama hiç bir şeyi kafama takmıyorum. Derslerime çalışarak yoluma devam ediyorum ve dua ediyorum. Böylece Tevekkül etmiş oluyorum. Yani bende birinci maddeden yanayım. Herkes okuyor bir şey olamıyor diye düşünürsen eğer hiç bir şey kazanamazsın. Dediğim gibi, derslerine çalış dua et Allah sana hayırlısını versin gerisi boş.

EnesKaya EnesKaya Programlama/Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Programlama/Yazılım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 34 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
Futbolcu olmak öyle ha diyince olmaz iyi bir alt yapıya sahip olman gerekiyor yaşın 17 artık çok geç 12-13 yaşlarında alt yapıda eğitim alman gerekiyor ki ilerde A takımda oynayabilesin.

Ofis açma konusuna gelirsek son dönemlerde çok sık rastlıyorum ofis açıp site işlerini oradan yürütsek vs gibisinden düşüncesi olan arkadaşlar varsa bu işi unutun derim internetin garantisi yok günlük 20 bin hitin vardır aylık kazancın 1000 tl dir örnek veriyorum Google'de bir dalgalanma olur yerle bir olursun hit düşer buna keza kazancında biter.

Okumak en iyi seçenek okumadan birşeyler kazanılmıyor. Kafanda güzel bir hedef belirle örnek bilgisayar programcılığı gibi ilgi alanın neyse ona yönel ve azimle üstüne git o zaman başarırsın ;)

Skype ; eneskaya07

Serhan Serhan fisaoptik.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Optisyen
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1210
  • Beğeniler 199 / 198
  • Ticaret 40, (%100)
1. Şık,

Bilgisayar Mühendisliği oku mezun olunca açarsın yine ofisini. Basketbol ve futbolu hobi olarak devam ettir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al