-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1. seçeneği dene kaybedeceğin en fazla 1 sene. Diğerlerini daha sonra da yapabilirsin ama 1. seçeneği bu sene yapmazsan ileride yapmak daha da zor olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
okuyupta ne olcaksın boş ver :) okuma
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aynı sorun bende de var lise bitince cafe açmayı düşünüyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Ziraat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ya olmazsa diye birşey yok illaki yapacağına inanıyorum. Bir de sana bir tavsiyem var. Dersaneye git. İşlenen konuları günü gününe çalış testler çöz. Bilemediğin soruyu hemen atlama gerekirse 1 soru için gerekirse 5 saat uğraş. İşin kolayına kaçıp hemen bir hocaya danışma. Bu sana zamanla analitik düşünme kazandırır. Ve zor gibi görünen soruların mantığını çabuk kavrayıp çözersin. Bu süreç içerisinde de internetten kendini uzak tut. belki siten vardır haftada 1 2 yazı yaz seni dinlendirmiş olur. Onun dışında gez dolaş ama akşam eve geldiğinde günü gününe çalış.
Ofis açıp para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil. Hem kazansan bile webmasterliğin geleceği şüpheli. Bir 30 yıl sonrayı da düşünmen lazım. Üniversiteni oku bir konu üzerine uzmanlaş. Webmasterliği ek iş olarak yap. Şöyle söyleyeyim ayda 5bin dolar kazanıyorsun adsenseden tuttu 2 yıl sonra banlandın. Ne yapacaksın o zaman. Futbolu da hayal olarak görüyorum. Hayal kurmak güzel ama gerçek hayata dönmek lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
gribbo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne okumayı düşünüyorsun onu söyle ona göre bir şey diyelim
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende seninle aynı durumdayım ama hiç bir şeyi kafama takmıyorum. Derslerime çalışarak yoluma devam ediyorum ve dua ediyorum. Böylece Tevekkül etmiş oluyorum. Yani bende birinci maddeden yanayım. Herkes okuyor bir şey olamıyor diye düşünürsen eğer hiç bir şey kazanamazsın. Dediğim gibi, derslerine çalış dua et Allah sana hayırlısını versin gerisi boş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Futbolcu olmak öyle ha diyince olmaz iyi bir alt yapıya sahip olman gerekiyor yaşın 17 artık çok geç 12-13 yaşlarında alt yapıda eğitim alman gerekiyor ki ilerde A takımda oynayabilesin.
Ofis açma konusuna gelirsek son dönemlerde çok sık rastlıyorum ofis açıp site işlerini oradan yürütsek vs gibisinden düşüncesi olan arkadaşlar varsa bu işi unutun derim internetin garantisi yok günlük 20 bin hitin vardır aylık kazancın 1000 tl dir örnek veriyorum Google'de bir dalgalanma olur yerle bir olursun hit düşer buna keza kazancında biter.
Okumak en iyi seçenek okumadan birşeyler kazanılmıyor. Kafanda güzel bir hedef belirle örnek bilgisayar programcılığı gibi ilgi alanın neyse ona yönel ve azimle üstüne git o zaman başarırsın ;)
Skype ; eneskaya07
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
1. Şık,
Bilgisayar Mühendisliği oku mezun olunca açarsın yine ofisini. Basketbol ve futbolu hobi olarak devam ettir.