Merhaba,
Yakın zaman önce Telegram yazılımı hakkında konu açmıştım, konunun amacı bilgi almak idi. O günden itibaren yaptığımız yazılımı bir kenara bırakıp daha profesyonel, kullanıcılardan gelecek özellikleri ekleyebilecek bir yazılım yazmaya karar verdik.İlk yazdığımız yazılımı forumdan iki arkadaşımız testlerini yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiyorum, ürün hakkında yorumlarını bildireceklerdir.
TeleBot Nedir?
-TeleBot, içerisinde bulundurduğu toplu mesaj, gruba üye ekleme, kişilerine mesaj yollama, üye çekme için ve bundan daha fazlasını yapması için yazılmış bir Telegram aracıdır.
Barındırdığı özellikler nelerdir?
-Üye çekme
-Gruba üye ekleme
-Toplu mesaj gönderme
-Kişilerine toplu mesaj gönderme.
Bir sonraki sürümde eklenmesi planlanan özellikler nelerdir?
-Zamanlı paylaşım
-Grup bot işlemleri
-Çekilen üyeleri telefon numaralarına göre Kişilere ekleme
-Belirtilen gruplara paylaşım + zamanlı
Satın aldıktan sonra nasıl ilerlenecek?
-Satın alan kullanıcının makinesine uygulama kurulacak.
-Hazırlanan kullanım klavuzu iletilecek.
-İstenildiği taktirde işlemleri nasıl yapılacağı gösterilecek.
Satın Almak İçin;
Özel Mesaj,
WhatsApp= https://wa.me/18037168194
Mail: telebot2@yandex.com
Fiyat;
İlk 10 alım için.
1 Ay | 75 TL -- 2 Ay | 110 TL -- 3 Ay | 150 TL
Beta'dan sonra güncellenecek fiyat: 100/150/200 olacaktır.
Sıkça Sorulan Sorular?
S: Bu yazılımı kullanarak ban yer miyim?
C: Hayır yemezsiniz. Fakat şöyle bir konu var; Şimdi Instagram örneğinden gidelim. Instagram'da aynı anda 30-40 işlemi yaptığınızda kısıtlama yediğiniz gibi bu yazılımda da aynı işlemleri spam süreleri düzenlemeden yapılırsa spam'a düşme riski taşır. Ama yazılımda bu zamanlamayı ayarlamanızı ve spam'a düştüğü zaman işlemleri durdurma ve belirli süreye kadar işlemi ertelemenize sağlıyor.
S:Aynı anda istediğim kullanıcıya mesaj veya gruba ekleyebilir miyim?
C: Tabii ki de hayır. Nasıl diğer uygulamalarda spam algılaması olduğu gibi Telegram'da da mevcut spam limiti. Bunu kontrol ederek gönderim ve ekleme işini yapmanız gerekiyor.
S: Yazılım X fiyatla satın aldım, güncelleme gelirse bu güncelleme için yeni miktara göre mi ödemem gerekiyor.
C: Kesinlikle hayır. Ne kadar bir fiyatla almışsanız alın güncelleme herhangi bir ücret vermezsiniz.
S:Yazılımda genel bir sorun olursa bunun telafisi nasıl olacak?
C: Birince önceliğim kullanıcının zaman kaybının yaşanmaması. Oluşabilecek bir sorunda güncelleme anında geçilir, kullanıcının kaybettiği sürenin iki katı tekrar lisans süresine eklenir.
Yazılım Hakkında Görsel ve Video;
Mini Tanıtım Video
https://www.youtube.com/watch?v=6Sgj3fyfbws&t
Not: Unutmayalım bu daha beta versiyonu. Uygulamanın bir sonraki güncellemelerde daha iyi ve fonksiyonel olacağının garantisini verebilirim.
https://www.***.net/telegram/2298261-karsinizda-telebot-beta-toplu-mesaj-gruba-toplu-ekleme-kisilere-aninda-mesaj.html
Referanslarım:
Programı az önce aldım. Gerçekten inanılmaz ilgili biri bağlanıp tüm detaylarına kadar anlattı. Program çok güzel çalışıyor ve ilerisi için güzel güncelleme planları var. İlgilisi için teşekkür ederim
Botu denedim şuan stabil çalışıyor. Uzun emekler sonrası yapılan bir bot
Sanırım bu uygulamayı ilk test eden benim.
Piyasada uzun süre bu işlevde yazılım arayışındaydım arkadaş sağ olsun ben yaparım dedi biraz uzun bekledim ama sonunda muhteşem bir iş çıkardı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
Şimdi benim gördüğüm negatif ve pozitif yanları şu şekilde, negatif yazılım çok renkli keşke sade olsaymış
Pozitif tarafta benim istediğim grupların listesine mesaj atabilmem, grupların kişilerini kaydedip istediğim grubuma otomatik eklemek bu 2 özellik benim için yeterli ancak arkadaşa birçok önerim oldu onlarıda kısa sürede ekleyeceğinin sözünü verdi sağ olsun işinde başarılı birisi dürüst güvenilir sözünde durup yazılımı bitirdiği için teşekkür ederim.
Piyasada şu yazılımı tr de henüz yapan yok sanırım ama yabancı rakipleri mevcut fakat hepsini denedim hatta geçen bir konuda yazmıştım 560 liram çöpe gitti diye... Yarısı fake yazılımdı kalanlarda işini yapmıyordu, benim işim görüldü sayesinde, hayırlı satışların olsun başarılar.
Piyasada uzun süre bu işlevde yazılım arayışındaydım arkadaş sağ olsun ben yaparım dedi biraz uzun bekledim ama sonunda muhteşem bir iş çıkardı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
Şimdi benim gördüğüm negatif ve pozitif yanları şu şekilde, negatif yazılım çok renkli keşke sade olsaymış
Pozitif tarafta benim istediğim grupların listesine mesaj atabilmem, grupların kişilerini kaydedip istediğim grubuma otomatik eklemek bu 2 özellik benim için yeterli ancak arkadaşa birçok önerim oldu onlarıda kısa sürede ekleyeceğinin sözünü verdi sağ olsun işinde başarılı birisi dürüst güvenilir sözünde durup yazılımı bitirdiği için teşekkür ederim.
Piyasada şu yazılımı tr de henüz yapan yok sanırım ama yabancı rakipleri mevcut fakat hepsini denedim hatta geçen bir konuda yazmıştım 560 liram çöpe gitti diye... Yarısı fake yazılımdı kalanlarda işini yapmıyordu, benim işim görüldü sayesinde, hayırlı satışların olsun başarılar.