-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yabancı sitelerin seolarını incelerken bir grup wordpress siteye denk geldim.Aynı kişiye ait 5 site pr değerleri 6/7 arasında değişiyordu.Bunlarda gördüğüm şeyler benzerdi.Twentyeleven teması ,basit 10/15 içerik,alttan wordpress link,sıfır backlink vardı.Bu site nasıl böyle diye araştırma yaparken pubsubhubbub diye bişey gözüme çarptı.Büyük ihtimal bunun wordpress sitelere etkisi olmuştu.
Şimdi bir arkadaş çıkıp anlatabilir mi?Nedir bu [B][I]pubsubhubbub[/I][/B].
Ben sitelerimde drupal kullandığım için pek aşina değilim,wordpress yazılımına.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sitelerin backlinki olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz. Bence hacklink yapmadıysa çok kaliteli ve sitelerde linki mutlaka vardır. pubsubhubbub. bunu da yeni duyuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backlinki yok elimdeki programla tüm webi tarıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman yapılan çalışmaların seo çalışmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir de yabancı sitelerin pr değeri nedense çok fazla oluyor. Türkiye de pr değeri 5 blog sitesi bir elin parmaklarını geçmez ama yabancı sitelerde pr değeri 8 olan bloglar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anladım teşekkür ederim.
pubsubhubbub'la alakalı olmadığını düşünüyorsunuz.
Ayrıca bunun bir feed servisi olduğunu söyleyeyim.Bunun wordpress'teki etkilerini merak ediyorum.
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
O zaman yapılan çalışmaların seo çalışmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir de yabancı sitelerin pr değeri nedense çok fazla oluyor. Türkiye de pr değeri 5 blog sitesi bir elin parmaklarını geçmez ama yabancı sitelerde pr değeri 8 olan bloglar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok faydalı bir eklenti olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de alınan cevaplar itibarı ile kullanımı ya yok ya zayıf.Varsa deneyimi olan yazarsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentiyi yükledim. Zerre kadar birşey anlamasamda bir yerlere üye oldum. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ustadım bu sıstem blogerlar arası rss ve atom ıcerık yonlendırme ve duzenleme sıstemıdır. bu sıstem oyle basıt bır calısma degıl. uzun uzun anlatmamıda ıstersenız yazabılırım :) ama hıcte kolay bır sıstem degıl cok sağlam bır seo yapısıdır ayrıca oyle backlınk hacklınk etıket falanla olcak ıste degıldır.