Herkese görüş ve önerileri için tek tek teşekkürler.
Yoğun ve ülkece yorgun bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci hepimiz için en faydalı ve geleceğe yönelik adımlar atacak şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.
darknov4 o eskidendi. Artık yapacağız değil, "yapıyoruz". :) Ama daha büyük bir değişimin içine girdiğimiz için biraz zaman alacak.
saydek vBulletin'den tamamen ayrılacağız. Sıfırdan kendi forum ve ticaret sistemimizi yazıyoruz.
moonty yaştan ziyade farklı güvenlik önlemleri planlıyoruz. Zira 17 yaşında olup onlarca olumlu ticaret puanına sahip, kimseyi mağdur etmeyen gençlerimiz olduğu gibi +35 yaşında olup 10 liralık alışverişte bile mağduriyet yaratan insanlar var malesef.
parzivalapp komisyon oranları bu aşamada belli olacak birşey değil malesef. Fakat olabilecek minimum maliyetle sunmayı hedefliyoruz.
ASY117 komisyonsuz malesef mümkün değil. Bizim için değil, hiç kimsenin bu tarz hizmetleri sağlaması mümkün değil. Fakat olabilecek en düşük komisyonları sunacağımızın sözünü verebilirim.
ertugrul her iki eleştirinize hak veriyorum. Ancak bu defa "yapılacak" değil, yapıyoruz. :) Geç kalmış olabiliriz ama zamanı hep birlikte yakalayacağız.
Atom eleştirinizde haklısınız. Fakat bir kaç ufak tefek özellik eklemekten değil, komple vBulletin'in boyunduruğundan kurtulmaktan bahsediyoruz. Çok kısa bir süre olmamasının sebebi. Başlanmayan işler sonuca ulaşmaz. Fakat biz yoldayız.
aorhan yıllar sonra yeniden aramızda görmek ne güzel Ahmet, hoşgeldin. :)
Engin07 forumu yeniden yazma ile başladık yola. Ardından gelişmiş anlık mesajlaşma ve güvenli eticaret sistemini hayata geçireceğiz. Bunların paralelinde elbette mevcut araçları revize edip, yeni araçlar yazacağız. Fakat ahrefs alternatifi bir yazılım küçük bir araç değil. Dolayısıyla araya sıkıştırılabilecek birşey değil. Ama elbette yapılmayacak birşey de değil. Bir sonraki aşamada planlanacak şeyler arasında da var. :)
RaufQuliyev elbette yabancı uyruklu üyelerimizi de unutmayacağız. :)
pugas eski WM Aracı'nın da bir süre yayında kalmasını değerlendirebiliriz tabi ki. Fakat yeni sisteme çok rahat adapte olacağınızı düşünüyorum.
obirninja yeni sistemle birlikte gelecek. :)
refalert ölen forum / iletişim kültürü değil, sistemler ve altyapılar. Biz de bunu yeniden şekillendiriyoruz.
srkn12 güzel öneri, teşekkürler. Not aldım.
impjix yeni sistemde canlı mesajlaşma olacak.
SeoBoss hepsi sırayla :)
mceber bazı doğrulama seviyeleri zorunlu değil, tercihe bağlı olacak. Evet arayüz de değişecek elbette.
furkan021 ,
falcaoyusuf yoktan yaratmıyoruz, vardan yaratıyoruz. Bu şekilde kelimelere takılmayalım lütfen.
kurbanlikkedi elbette bununla ilgili çalışmamız olacak. Hatta yakın zamanda KVKK gereği verbis'e kayıt olup, gerekli bildirimlerde de bulunacağız.
Ayrıca bazı sorular birçok defa tekrar edildiği için aynı soruyu ilk soran kişileri etiketleyip cevapladım. Özel olarak kişi seçtiğim düşünülmesin lütfen.