siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
pubsubhubbub sistemleri hatırladığım kadarıyla;
Yayımcı- Okuyucu(Abone) şeklinde gerçekleşen bir sistemdi.(RSS beslemeleri...)Yani yayımcı,yayımladığı makaleyi aynı feed sistemleri gibi okuyucunun abone olmasını sağlayabiliyordu.Ancak iş biraz karışıyor o kısımda işte...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
aynen ustad bıraz o şekilde "yayıncı - guncelleyici" - " dağıtıcı " - ve "abone" sistemi dir. Yayıncı asla ugrasmaz yayınlar , gunceller arada bir dağıtıcı sistem vardır buda kategorileştirme dağıtım planı pingleme bilglendirme gibi bir yapıdır. sonrasında atom ve rss sistemi gelir burada da abone çalışması yapılır. ayrıca aboneden geri dönüşleri dağıtıcı üstlenir ve aynı şekilde yönlendirmeyi dağıtıcı yapmaya devam eder. Yayıncı burada iş yoğunluğundan taşınmış olur. burada bir nevi ağ kurarsınız bir nevi gerçekten günlük kasılan backlinkler oluşur canlı ve anlıktır seo çalışması gibi 3 ay backlın orada kalmaz. Site kendi yapısında ne backlınk ne hacklınk nede boyla wıkı gıbı calısmalar yapar ama canlı blog oldugu taktırde cıddı sevıyelerde backlınk olusur. şöyleki yayıncı 1 yazı yazar 4 etıket ekler. dağıtıcı 4 kategorıde yayını dağıtır. ayrıca geri dönüşeride hangi etiketten geldiyse diğer konulara yönlendirir. Kısa ve çok öz olmak gerekirse bu şekilde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet ben de bu arada biraz araştırdım sırf bu sistme üzerine açılmış siteler var.Hatta bir tane açıp denemeyi düşünüyorum.Burda asıl önemli olan webmaster arkadaşların bilgilerini paylaşıp,deneyimlerimizle birbirimize destek olmak.Sanırım yavaş yavaş asıl seo optimizasyonuna girmeye başlayacağız bu şekilde.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Acaba hitli sitelerimizdemi uygulasak yoksa ortada kalmış çöp sitelerimizemi? Tam olarak ne olduğunu çözümlemedende olmaz. Biraz daha araştırmak lazım belkide burada bilgisi olan birileri vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Drupal forumlarında kaynak verdiğiniz adres gösteriliyor.Zaman olursa el atacağım.Boşta arkadaş varsa çevirsin bir çay ısmarlarım:)
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.