-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar, Sitemde Yoast SEO uygulamasıkurulu Google Search Console da site haritası kısmında site haritası olmadığını görüyorum. Bu eklenti site haritası yapmıyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
embisi
www.buneymis.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yoast seo site haritası yapıyor hocam. Bunu sizi search console'a manule olarak ekleyeceksiniz. Search console'da sol barda bulunan site haritaları bölümüne tıklayıp. Sitenizinadresi/sitemap_index.xml şeklinde link eklemesi yapacaksınız.
Ekleme yapmadan önce siz sitemap_index.xml'li linkinizi bir deneyin. Eğer site haritası varsa search console'a da ekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
siteadresi/sitemap_index.xml yaptığım zaman boş sayfa çıkıyor. Yoast SEO ile site haritası nasıl yapılıyor kurcaladım ama göremedim. Premium bir özellik mi?
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yoast Seo ayarlarınızı doğru yapılandırmamışsınız gibi görünüyor. Ayarları google üzerinden arayarak tekrar yapmanız sorunu çözebilir.
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu arada yoast baya değişmiş eskiden google code ile sitemizi seçerlen şimdi tamamen manuel yapıyoruz
Gazianteptutku.com