-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli Arkadaşlar Merhabalar!
Kendi branşım ile alakalı kuracağım bir site için sizin önerilerinize ihtiyacım var.
Mesela Üst menüde;
Anasayfa Materyal Etkinlik Sınavlar Evrak Rehberlik Lgs vs.. kategoriler ekleyeceğim buraya kadar problem yok.
Materyal ve Etkinlik ve Sınavlar bölümünde tekrar kategori oluşturacağım örneğin 5. sınıf 6. sınıf 7. sınıf 8. sınıf diye..
Bu kadar fazla kategori oluşturmanın bir sakıncası olur mu? Bildiğim kadarı ile alt kategorileri üst menülere ayrı ayrı eklemem gerekiyor.
Bununla alakalı önerebileceğiniz yada ekstra bilmem gereken bir şey var mı? Çok kategorinin seo açısından olumsuz ve tekrara düşme gibi algılandığını okudum o yüzden merak ediyorum.
Safirtema Lara temasını almayı düşünüyorum iyi / kötü önerilerinizi beklerim.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok kategorinin Blog sistemiyle alakalı olumsuz etkileri var. Blog sitesinin amacı, belirli konular hakkında ve sıkılmadan yazı yazabilmektir. Tonlarca kategori açıp bloğu forum sitesi haline getirenler bir zamandan sonra performans kaybı yaşayıp kapatıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim kategori azaltırsamda sınavdır evraktır etkinlik ders sunuları bir araya girecek sitenin düzeni bozulacak kafam çok karıştı valla kaldım arada maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam çok kategori olmasının hiçbir sakıncası yok seo açısından.
Fakat şöyle yapınız: Mesela Materyaller adında ana kategori oluşturduktan sonra alt kategori olarak 5. Sınıf Materyalleri, 6. sınıf Materyalleri olarak bir düzenleme daha sağlıklı olur. Veya Sınavlar adında bir ana kategori, 5. Sınıf Sınavları, 6. sınıf Sınavları vs. gibi alt kategoriler oluşturmak tekrara ve karışıklığa düşülmemesi açısından daha iyi olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim zaten düşüncem de bu şekildeydi deperli yorumun için teşekkür ediyorum. Ana menüde alt kategorileri zaten dediğin gibi yapacağım mersk ettiğim seo açısından tekrara düşer tarzı bir yazı okudum ondan merak etmiştim. Birde safirtema temaları hakkında bilginiz varsa öğrenmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Seo açısından bir sıkıntı olmaz. Ben de benzer bir yapı üzerinde inşaa ettiğim sitemi yıllardır işletiyorum.
Tema konusunda themeforest veya mythemeshop temalarına yönelmenizi tavsiye ederim.