-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Yönetici
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle çok uzun yıllar bu tarz işlere ara vermiştim. Fakat tekrardan bir kaç niş site açmaya karar verdim. Ancak uzun yıllar geçtiği için çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. Gerek bu forumdan gerek googledan destekle bir şeyleri oturtum ve wordpress siteyi kurdum.
Şimdi bir konu üzerine güzel bir domain aldım. Domaini alırken google trend üzerinden bakarak almıştım. Ancak yazacağım makaleler konusuna gelince iyice tıkandım. Siteme makale seçimleri yaparken nerelerden yararlanmalıyım ? Yani elimde ki domain ile ilgili siteye açacağım konuları belirlemede hangi araçları / yöntemleri kullanmalıyım ?
Her şey tamam ama en önemli şey olan siteyi adam akıllı aranan makalelerle doldurma kısmında battım. :(
Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkür ederim,
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam ben kendi sitem için makale satın alıyorum. Sende bu yolu deneyebilirsin. iyimakale.com'u öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben kendi yöntemimi paylaşayım. yazıya uygun başlığı bulurken, bu yazıyı 3-4 kelimeyle başkasına nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Bir iki dakika sonra da buluyorum zaten. İsterseniz birkaç tüyo vereyim. Kitap okumaya nasıl başlayabilirim başlıklı bir yazı yazdım az önce. Bu başlığı bulurken, ben bu yazıda ne anlatıyorum ve bu yazıya cuk oturan şey nedir diye sordum. Ben içerisinde kitap okumaya nasıl başlayabilirim, kitap okumak isteyenlere öneriler tarzında başlıklar buldum. En uygun olanını da yapıştırdım. Az bişey kafa patlattıktan sonra her şey rayına oturuyor. Yazı yazma kısmına da gelecek olursak, bence makale filan satın almayı unutun. Yazı yazarken, o yazının özgün olması her açıdan çok önemli. Makale satanlar, genelde o makalenin kelimelerini filan değiştirip, özgün diye satıyorlar. Yazı yazarken, şöyle düşünün. Ben bu yazıyı kime, ne için yazıyorum tarzında kafa patlatın. Sonrası tamamdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
robot kodlama
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi makalelerimi kendim araştırıp yaziyorum ben
https://sahsifikir.com/
Şahsiyet Ağır Yüktür Taşırsan Şahsiyet Taşıyamazsan Siz Eki Alırsın www.Turkteknolojileri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Yönetici
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha teknik bilgiler paylaşabilecek üstadlar var mı?
Şu siteden analiz çıkarabilirsin, bunu uygulayarak çıkaracağın kelimelerle makale oluşturabilirsin vs şeklinde :)