-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Şöyle bir proje düşündüm. İnternete onlarca online html formatlı cvler var bunlardan 10 tane seçsek (başlamak için) (ve proje lisanslı olacaklar)
3 tanesini bedava 7 tanesini premium olarak insanların değişiklik yapabileceği şekilde düzenleme hakkı versek
Örneğin
Xxcv.com/as-soyad
Burada ad soyad kişisinin cvsi olacak insanlarla paylaşabilecek vs
Global olarak jenerik bir domain de düşündüm böyle bir proje değerlenir mi dersiniz?
Linkedin üzerinden pazarlama yapabiliriz ve okullarda öğrenci dataları bularak vs.
Ve projenin bir marka olmasını istiyorum. Mesela birine cv yollarken benim cvm xxcv'de link atıyorum denilmeli ileriki süreçlerde
Böyle bir projede ortak olmak isteyen yazılımcılar varsa ortak girebiliriz bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
bu tarz yazılımlar zaten piyasa da mevcut hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok benzer bir proje ile ilgili konuşurken ortaya şöyle bir şey atılmıştı: İnsanlar CV'lerinin herkese açık paylaşılmasını birçok nedenden dolayı istemeyebilir. Yani site.com/ad-soyad formatıyla CV'sini paylaşmak isteyen çok fazla insan bulamayabilirsiniz. Ama online CV oluşturmaya yarayan bir web uygulaması mantıklı. Tutabilecek en önemli özelliklerden birisi de versiyon kontrolü, yani GitHub'ın CV için olanı gibi düşünebilirsiniz. İnsanlar başvurdukları her firmaya, CV'lerini o firmanın aradığı pozisyonlara uygun olarak düzenleyip gönderiyorlar. Yapılan bütün iş başvurularına gönderilen CV'lerin tek bir yerde oluşturulup, PDF çıktı alınıp gönderilmesi, iş başvuru sürecini kolaylaştırabilir. Türkiye'de CV konusuna ne kadar önem veriliyor bilmiyorum ama Amerika'da böyle bir web uygulamasını kullanacak insanlar çok rahatlıkla bulabilirsiniz.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri