-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, siyaset güzeldir fakat bu eskiden böyleydi. Eleştirebilmek, karşıt düşüncelere saygı duymak ve orta yolu bulmak gibi kavramlar artık yok. İdeolojik farklılıklar artık düşmanca ve kutuplaşarak yer buluyor. Rahmetli Levent Kırca'nın 90'larda yayınlanan Olacak O kadar serisi onlarca yıl iktidarı ve toplum düzenini eleştirdi ama o yıllarda kimse onu hainlikle suçlamadı. Yine sinema oyuncusu Tarık Akan, çoğu filminde toplum düzenini anlattı sorun olmadı. Ama öldükten sonra bu yeni nesil arkasından "ateşi bol olsun" dedi. Atatürk'ü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak gördük, saygı duyduk ve sevdik. Ama yine bu nesil ona sahte tarihlerle düşman edildi. Demem o ki; günümüzde siyaset yok, düşünce farklılıkları trollerle ve medyayla yönlendiriliyor. Kimse için (hele ki günümüzdeki siyasetçiler için) kendinizi yormanıza gerek yok. Ben artık haber okumuyorum, size de tavsiye ederim.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
IP ve kimlik bilgileri olmasa yorum yapardım ama şu aşamada Melih Bey'e katılmakla kalacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir konunun doğrusunu bilmek istiyorsanız tüm kaynaklara bakmalısınız sadece sözcü veya sadece takvim okursanız veya sadece ahaber veya sadece fox izlerseniz doğruyu yanlışı anlayamassınız belli ki sadece bir taraf tutuyorsunuz ve sadece onlardan öğrendiklerinizle fikirlerinize yön veriyorsunuz bu çok yanlış örnek yakın bir akrabam benim evime sadece sözcü girer sadece fox izlenir diyor peki bu evde sağlıklı karar verebilen kaç kişi olabilir ki hastalık derecesinde chpliler tüm aile ve inanılmaz akp nefreti var öyle ki aşağılama küfürü bırakın en ufak bir itirazda fiziksel saldırıya geçebilecek kadar gözleri dönmüş bu çok tehlikeli bir durum
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09