Merhabalar efendim, öncelikle hayırlı forumlar.
Ben 7 yaşımdan beri bilgisayarlar ile içli-dışlı olan birisiyim. Günümüz 16 ila 18 saatini sanal Dünyada geçirmekteyim.
Şu an kendime online çalışabileceğim bir iş aramaktayım. Aylık ücret konusunda anlaşabiliriz. Deneyimli olduğum kategoriler Hosting Şirketleri, sosyal medya hizmet satışı yapan sistemler, forumlarda editörlük gibi işler. (Türkiyenin en ünlü oyun forumunda çok yüksek editörlük deneyimim var.)
Yani kısacası ağırlıklı olarak insanlara destek vermeyi amaçlayan işler. Deneyim olarak, forum deneyimimi yukarıda belirttim, şu an ismini geçirmek istemediğim bir sosyal medya hizmetleri satış sitesinde 1 yıl destek personeli olarak görev yaptım. 7/24 olacak şekilde. Artı olarak, bir hosting şirketinde yine destek personeli olarak deneyimim var. PM üzerinden isim verebilirim talep edene.
Gece saat 4-5 gibi uyuyup, 12 gibi kalkarım. Gün içerisinde tamamen aktif olurum. Eğer herhangi bir sisteme gece destek elemanı gerekliyse, uyuma saatimi düzenleyip gece mesaisinde çalışabilirim vardiyalı olarak. Öğrenciyim, deneyimim çok fazla, kendime harçlığımı çıkarabileceğim bir iş arıyorum.
Tekrardan hayırlı forumlar dilerim, bu konuya yanıt yazarsanız size PM atabilirim. İyi çalışmalar :)