-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar acemiyim yoast kurdum sayfalarda yeşil ışık yaktım seo analizlerim iyi ve sorunsuz çıkıyor anahtar kelimelerim düzgün ama google da ilk 500 de bile yokum site:servistakibim.com diye aratınca çıkıyor ilk sayfada çıkmalıyım ama onu geçtim 10 uncu 15.inci sayfada bile çıkmıyorum bi ayarı mı kaçırıyorum acaba bilmediğim bir ayrıntı mı var şimdide teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteniz yenimi
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biraz daha çalışmalı ve beklemelisiniz.
domain 30.03.2020
site index 11.04.2020
sitenizde sayfa içi etiketleri kullanmaya özen göstermelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Site açılır açılmaz ilk sayfaya çıkabilse idik o zaman seo diye bir şey olmazdı.
Ortalama 3 ay sabretmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende ilk başta senin gibi düşünüyordum ama güzel eğitici öğretici seo ile ilgili hem makale hemde videolarla böyle düşünmekten vazgeçtim. Biraz sabır gerek. Türk milletinde eksik olan bir özellik ama işte huyumuz kurusun. Özgün içeriklerle beklemeye devam. 1 ay içerisinde minimum 20 makale hedefim var sanada aynısını öneririm dostum.
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.tabiiki ilk haftada ilk sayfada çıkacağımı ummuyordum.ama 15.sayfada bile çıkmıyorum :) yani sadece sitemin adını yazarsam buluyor google. bu konuyla ilgili yapmam gerekipde yapmadığım bir ayrıntı varmı onu demek istemiştim.sitem haber sitesi değil sonuçta tek bir program tanıtımından ibaret.aranacak cümle belli zaten haftalardır seo ile uğraşıyorum zaten 10 larca video izledim ama mesela robots.txt yi yapmayı unutmuşum ve yoast da beni uyarmadı farklı kaynaklardan seo analizi yapınca gördüm ve ekledim.bu tür birşeyler olabilirmi diye merak ettim hiç bir sıra bulucuda ilk 500 de bile göremeyince google ın siteyi indexlemesini engelleyen bir hata mı yaptım acaba diye düşünmeden edemedim.tekrar cevaplarınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum işte.tanıtımını yaptığım programı cep telefonu teknik servis takip programı.
Bende "Cep Telefonu Teknik Servis Takip Programı"
ve "Teknik servis takip programı" olarak tanıtıyorum keyword ü H leri sayfa yollarını ve sayfa larımda yoast seo da yeşil yanıyor ama alakasız google da "Cep Telefonu Teknik Servis Takip Programı"diye aratınca 4. 5. sayfada daha alakasız siteler çıkarken benim sitem çıkmıyor.işte bunu merak ediyorum yani mesela "Cep, Telefonu, Teknik, Servis, Takip, Programı" falan gibi mi yazmam gerekiyor yani benim anahtar kelimem yok anahtar cümlem var hatta birkaç anahtar cümle kombinasyonum var.