-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar kendime bir website kurmak istiyorum içime estikçe içini ekonomi finans konusunda bilgi amaçlı makaleler ile doldurmak istiyorum. daha sonra adsense de alabilirsem güzel olur. bir saatlik bir video izledim ve wp ile hiç kodlama bilmeden website kurulduğunu gördüm. bunu yapsam benim işimi görür mü ? yoksa illa az da olsa kodlama bilmem gerekiyor mu ? gerekiyorsa nerden başlamalıyım ? hangi diller hangi uygulamalar en öğrenmem gerekenler hangileri ? halihazırda instagram üzerinden eticaret yaptığım için vaktim çok oluyor sürekli pc başındayım
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Site kurmak için kodlama bilmenize gerek yok. Wordpress gibi hazır alt yapılar ve temalar mevcut.
Kurulumdan pek anlamıyorsanız ufak bir araştırma yapmanızı öneririm. Eğer uğraşmak istemezseniz forumda ücretli kurulum yapan üyelere ulaşabilirsiniz.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
izlediğim videoyu gayet iyi anladım hocam şu an wp ile kurabileceğimi düşünüyorum. şu an işin içine girmediğim için sadece videoda bahsedilen şeylerin nasıl yapıldığını biliyorum ileride karşıma çıkacak her sorunda yine kodlama bilmeden sorunu çözebilir miyim onu merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ile bu işe başlayacaksanız kodlama bilgisine ihtiyaç duymazsınız. İnternette aradığınız soruların cevaplarını fazlasıyla bulursunuz. Size kalan tek şey yazı yazıp paylaşmak olur. Sadece sitenizi geliştirmek ve bazı özel ayarlar yapmak isterseniz kodlamaya ihtiyaç duyarsınız ki genel anlamda bunların da cevabını internette bulabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kodlamacı olmadıgım halde kurcalaya kurcalaya araştıra araştıra forum blog script kurmayı ögrendim ufak tefek şeylerlede estetik sağladım kaynak arıyorsan bunun gibi forumlar ve youtube kanalları herşeyi yapabilirsin kodlamacı olmaya gerek yok bence
Üzülme bazen ölmek bile insan için umuttur!