-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Baya hızlı ve ilgilidir teşekkürler programı kullandıktan sonra tekrardan yazacağım iyi satışlar hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Baya hızlı ve ilgilidir teşekkürler programı kullandıktan sonra tekrardan yazacağım iyi satışlar hocam
Teşekkür ederimm. ☺️
Programı beğeneceğinize eminim.Geri dönüşünüzü bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Program içerisinde şu özellik de olsaydı dediğiniz bir özellik varsa belirtmeyi unutmayın arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı satışlar, Ref alımı var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Hesabımızın kapatılması söz konusu mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hesabımızın kapatılması söz konusu mu?
Açıkcası bu size bağlı. Twitter'ın belirlediği kurallar var. Günlük 400 takip işlemi yapabiliyorsunuz. Ve kendi algoritmalarına göre belli bir süre içerisinde takip işlemi yapılması gerekiyor.
Program içerisinde takip süre aralığı belirleyebiliyorsunuz.Örneğin 10 ile 30 saniye arasında işlem yap şeklinde. Lakin siz bu süre aralığını 1-2 saniye olarak belirler ve işlem yap derseniz, belli bir sınıra ulaşınca kısıtlama gelir örneğin 3 gün boyunca takip işlemi yapamazsınız.Aynı şekilde 3 gün sonra yine ardı ardına takip ederseniz bu sefer Twitter hesabınızı kapatabilir.
Sonuç olarak bu sizin elinizde. Programı olması gerektiği gibi kullanırsanız bir sorun olmaz.
İyi forumlar dilerim. 🙂
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 aylık denemek için satın alındı. Direk işlemlere başladım ve gayet başarılı bir program. Sade ve basit arayüz, kullanımı çok basit. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Arkadaş da çok yardımcı oluyor, ben yazmadan kendisi soruyor herhangi bir sorun var mı diye o derece☺️ programın daha da gelişeceğini belirtti. Kısacası bu fiyata hiç düşünmeyin alın:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1 aylık denemek için satın alındı. Direk işlemlere başladım ve gayet başarılı bir program. Sade ve basit arayüz, kullanımı çok basit. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Arkadaş da çok yardımcı oluyor, ben yazmadan kendisi soruyor herhangi bir sorun var mı diye o derece☺️ programın daha da gelişeceğini belirtti. Kısacası bu fiyata hiç düşünmeyin alın
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Programı beğendinize sevindim. 🙂