-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam arkadaşlar aslında burda bu haberi girme nedenim büyük haber sitelerinden önce buradaki haber sitesi olan arkadaşlarımın faydasına olabilir diye düşündüm büyük haber sitelerinden önce başlık açaran konuyu detaysız açabilir sonra detaylar farklı sitelerden geldiğinde içeriği tamamlaya bilirsiniz .
Haber: İstanbul Pendik Güzelyalı mahallesinde bugün öğle saatleri sırasında yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri evin balkonunda asılı olarak bulunan erkeğe ayit soruşturma devam etmekte detaylı bilgi olayyeri inceleme sonucunda haberin detayını sizlerle paylaşacağız .
tarzında bir yazı girile bilir tabiki bunu yazar arkadaşlar daha iyi bilirde ben yazdım artık gerisi sizde belki küçükde olsa haber sitesi olan arkadaşlarımıza bir faydam olur umarım ..
ve bu arada kendini öldürmüş görünen kişiyede allah rahmet eylesin allah af etsin .
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
haber içeriği paylaşma mantığını anlatmaya çalışmışsınız fakat büyük bir anlatım eksikliği sebebiyle konuyu okuyanların kafası karışabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
alakası yok bu sabah mahallemde kendini asarak intahar eden bir erkek var bunun haberini büyük sitelerden önde yapmaları için arkadaşlara yardımcı olmak istedim ha içerik ve detay fazla yok ama enazından küçükde olsa bir açıklama ve başlık ile konu açarak ii index alabilirler diye iyi niyeten konu açtım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
akaynar bahsettiğiniz haber maalesef tanıdığım biri hatta baya iyi tanıdığım biri. Bende orada oturuyorum ve hala şoktayız ailece.
Ayrıca yoldan geçen vatandaşlar tarafından da bulunmadı o bölüm tamamen uydurma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com