lostyazilim
tr.link

Kendini asarak intaharmı etti Haber Bugün Öğle Saatlerinde Kendi Balkonunda Asılı Olarak Bulunan Bir Erkeğe Ayit

4 Mesajlar 882 Okunma
acebozum
tr.link

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)
Selam arkadaşlar aslında burda bu haberi girme nedenim büyük haber sitelerinden önce buradaki haber sitesi olan arkadaşlarımın faydasına olabilir diye düşündüm büyük haber sitelerinden önce başlık açaran konuyu detaysız açabilir sonra detaylar farklı sitelerden geldiğinde içeriği tamamlaya bilirsiniz .

Haber: İstanbul Pendik Güzelyalı mahallesinde bugün öğle saatleri sırasında yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri evin balkonunda asılı olarak bulunan erkeğe ayit soruşturma devam etmekte detaylı bilgi olayyeri inceleme sonucunda haberin detayını sizlerle paylaşacağız .

tarzında bir yazı girile bilir tabiki bunu yazar arkadaşlar daha iyi bilirde ben yazdım artık gerisi sizde belki küçükde olsa haber sitesi olan arkadaşlarımıza bir faydam olur umarım ..

ve bu arada kendini öldürmüş görünen kişiyede allah rahmet eylesin allah af etsin .

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.
wmaraci
reklam

LastWebmaster LastWebmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 873
  • Beğeniler 362 / 361
  • Ticaret 28, (%100)
haber içeriği paylaşma mantığını anlatmaya çalışmışsınız fakat büyük bir anlatım eksikliği sebebiyle konuyu okuyanların kafası karışabilir.

akaynar akaynar Ölüm var Unutma Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Frelancerr
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 83 / 82
  • Ticaret 5, (%100)
alakası yok bu sabah mahallemde kendini asarak intahar eden bir erkek var bunun haberini büyük sitelerden önde yapmaları için arkadaşlara yardımcı olmak istedim ha içerik ve detay fazla yok ama enazından küçükde olsa bir açıklama ve başlık ile konu açarak ii index alabilirler diye iyi niyeten konu açtım
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

Ruyagibievler.com  - Yeraltievleri.com - Haberhd.com -   SATILIKTIR.

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)
akaynar bahsettiğiniz haber maalesef tanıdığım biri hatta baya iyi tanıdığım biri. Bende orada oturuyorum ve hala şoktayız ailece.

Ayrıca yoldan geçen vatandaşlar tarafından da bulunmadı o bölüm tamamen uydurma.
akaynar

kişi bu mesajı beğendi.

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al