-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler. Bir konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.
Hdd kurtarma proğramı ile verilerimi kurtaracağım ancak yanlış bir işlem yapıp dosyalarımın gitmesini istemiyorum. Hdd içinde tüm sitelerin yedekleri tüm şifrelerim vardı. Hepsinin geri gelmesini istiyorum. Format atarken 1. hdd silinip format atılacaktı. Arkadaş format esnasında 2. hdd ide silmiş. İki üç saniyede farketmiş. Farkedince hemen hdd soketini sökmüş. Üstüne veri yazılmadı. Sökülü olarak bekliyor. Daha öncede başka bir hdd den resim kurtarmıştım ama bunu yapalı 10 yıl oldu. Bana kurtarma için güncel, verilerimi tam getirecek bir proğram önerirmisiniz? Hdd mekanik. Boyutu 1Tb. Yaklaşık 900GB dolu. Hdd bölümlenmemişti. Direk birim oluşturuldu yedek için 2. hdd olarak kullanılıyordu. Birde klasör yapımıda bozmadan herşeyimin olduğu gibi geri gelmesi mümkün olurmu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ShadowExplorer iyidir,
genel olarak hasarlı olan kısım hariç bir çok veri kurtarılır
http://taliptuncer.com/
GMC
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun,
Ben "Recuva" ile getirmiştim. %100 olmamakla birlikte işine yarayabilir.
Emek ver, kulak ver, bilgi ver, ama sakın boş verme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dosya yapımı bozmadan getirebilen bir proğram varmı. Bu iki proğramda hangi uzantıyı seçersen onu geri getiriyor biliyorum. Dosya yapımda klasör içinde klasör var bu yapıyı olduğu gibi getirmek istiyorum. Örneğin hardisskte site yedekleride var. Örneğin;
D>SiteYedek>YayındakiSiteler>Mantolama>Css-img-Js
şeklinde alt allta klasörler var ve her klasörde farklı uzantılarda dosyalar var. Bunların yapısı bozulmadan geri gelebilirmi?
Warez değil ücretli proğramla geri getiricem. Bir sorun oluşmasın diye. Hem fiyatı uygun olacak hem klasör yapımı bozmayacak proğram lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosring firmamdan rica ettim proğram önerisinde bulunmaları için bana easeus proğramını önerdiler. Aylık 70$ diyorlar. Vericem ama klasör yapım bozulacakmı onu bilmiyorum.