-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam ben de bugüne kadar olan tecrübelerime dayanarak kesinlikle onay alacağını düşündüğüm bir site ile red aldım. Mail içeriği ve siteler sekmesindeki "sitenizi inceleyemiyoruz" bildirimi sizle birebir aynıydı. Bence pandemi sürecinden dolayı başvuruları inceleyemiyorlar bu yüzden bekletmemek için direk red veriyorlar. Benim anladığım bu yoksa politika ihlali, yetersiz içerik vs. bir sebep belirtirlerdi. Sadece sitenizi inceleyemiyoruz demeleri garip. Benim fikrim bu başka bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim, takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet hocam bende neden söylemeden reddetmelerine takıldım açıkcası. Covid yüzünden dediğiniz gibi bekletiyor olabilirler.
www.mikailemreergun.com.tr
İnstagram : @mikailemreergun
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sitenin bakımda veya sıkıntılı olduğu zamana denk gelmiş sitenin Hakkımda iletişim Gizlilik politikalarını daha uzun özenerek yaz bunlara önem veriliyor. Anasayfayı sade tutmaya çalış sitenin açılış hızıda önemli faktörlerden
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site tamamen açıktı bu süreçte. Vede bu gizlilik politikasıyla daha önceden birçok site onaylattım ilk kez red yedim açıkcası.
www.mikailemreergun.com.tr
İnstagram : @mikailemreergun