-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
İmzamdaki sitemin site araçlarından site analizi yaptım az önce dun 0 olan google index şimdi 231 gösteriyor. Bir yanlışlık mı var aceba? İyi mi kötümü aklım bile karıştı gerçekten. Wmden de baktım orada da sıfır gözüküyor yine anlamadım gerçekten nasıl olabilir bu?
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Analizlere çok itibar etmeyin.
Google'da site: domain.com diye aratın index sayınızı görürsünüz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar niye bukadar takılıyorsunuz ya bu analiz araçlarına. Yani index sayısı sizin için neden bu akdar önemli. Aldığınız hite bakın sadece. Analiz araçları ile başarıya ulaşamazsımız. Hiç takmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
basich adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar niye bukadar takılıyorsunuz ya bu analiz araçlarına. Yani index sayısı sizin için neden bu akdar önemli. Aldığınız hite bakın sadece. Analiz araçları ile başarıya ulaşamazsımız. Hiç takmayın.
Takılmak değil hocam şaşırdık sadece. Her gün makale girilirdi. Özgün. Bir arkadaş 2-3 gun makale girmeyin bir deneyin dedi inanmadık pek gerçekten de index sayısında update oldu sanırım.
Orada sitedeki etiketler vs de çıkıyor hocam genelde google web yöneticisi araçlardan kontrolunu sağlıyoruz
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam tonlarca bot yazmışımdır. Bu sitelerdeki analiz araçlarıda bot. Ve bazen botlar doğru çalışmayabiliyor. Verileri doğru çekemeye ve sizi yanıltabiliyorlar. İndex sayınızı öğrenmenin en güzel ve sağlıklı yolu webmasters tools'dur. Spam falan yerseniz de orda sizi uyariyor. Bu analiz araclarina pek guvenmeyin :) motivasyonunuzu kotu etkileyebiliyor. Kendimden biliyorum 😂
1 kişi bu mesajı beğendi.