-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Makale Yazarlığı ve Grafik Tas
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar merhaba,bilgi yarışması yaptırılacaktır. Ancak bu yarışmayı detaylı bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Yani bilgi yarışmasın'da para kazanmalı bir sistem yaptıracağım. İçerisin'de bir adet para çekim talebi olması gerekiyor. Ayrıca bir siteye bağlatmak istiyorum. Yapmak isteyen kişiler mesaj atarsa gerekli detayları vermek istiyorum. Bir bütçe ayırdım ancak düşük bir bütçe oldu benim için.
Ayrıca Fiyat belirtirseniz yazarken en uygun olan ile çalışma yapacağım.
Saygılarımla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam iyi günler dilerim,
7 yıldan üstün süredir bu sektörün içerisindeyim. Nice kendi oyunlarımı geliştirip satışını yaptım, yeri geldi freelancer olarak projelerde çalıştım. Network'um sağlamdır. Yukarıdaki abimizin dediği gibi piyasada çakal çok dolu. Dilerseniz size bir arkadaşımı yönlendireyim. Uygun fiyatlara dilediğiniz projeyi geliştirip ulaşmaya çalıştığınız zaman anında telefonlara cevap verir. Zaten siz ona projeyi verdiğinizde o da diğer arkadaşlarına iletip ortak şekilde çalışıp size teslim ediyor. İşin ehli olduğu için fiyat tuzlu gelebilir, projeyi hızlı ve zamanında teslim etmesi için bir kaç kişiyle çalışıyor. O yüzden fiyat bilgi yarışması için ortalama 2000-3000 TL olacaktır. Dilerseniz özelden numaramı ileteyim, aranızı kurarım.
Youtube Abone Hizmetleri