-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fikir vermek kolay değil ancak 500 TL olmadan da bir ticaret yapanların örnekleri mutlaka vardır. Bu resmi kayıtlı bir ticaret olmayacaktır elbette ama bir şekilde mümkün. Başarılı olur olmaz nasip meselesi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben eskiden letgo dan iyi malı bulup (pc parçası modem cart curt ) ucuza alıp 50/60 koyup satıyordum
GDerin
www.dogadijital.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Piyasa fiyatının altına satılan sosyal medya hesaplarını alıp gerçek fiyatına satmak, oradan gelen karı da biriktirirseniz daha büyük sayfalar alıp satarak daha büyük kar oranı yakalarsınız.
Seofficial.com - Dogadijital.com - TeknikSEO.com /SEO HİZMETLERİ/ www.youtube.com/c/GoktugDerincom
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ticaretten para kazanmak için ya bir ürün ya da hizmet satman gerekli. Yazılım, tasarım, seo, wordpress kurulumu gibi bir yeteneğin var ise bunları pazarlayabilirsin. Yok ise bir ürün üzerine kâr koyup satış yapmalısın.
Buradaki en önemli konu stok yapman gerekmeyen, ödemesini aldığında ödeme yapıp alıcıya ulaştırman. Bu şekilde de bütçeni reklam için kullanabilirsin.
Ben sosyal medya hizmetleri sağlıyorum. Şöyle örnekleyeyim size; bir müşterim 100 TL'ye script aldı ve bir site kurdu. 500 TL reklam bütçesi ayırdı ve adwords reklamları başlattı. Müşteriden ödemesini alıyor siparişi bana ulaştırıp ödemesini yapıyor kârı cebinde kalıyor.
Bu sistemde kâr yapabilmeniz için en önemli etken 1 e alıp en az 2 ye satıyor olmanız. Aksi halde geliriniz, reklam giderinizi karşılamayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
herkes yargı machine hııaaa.... şuanki milyarderlen 500 TL gibi daha az bi miktarla işe girişip parayı vuruyor. hani kimsenin milyarder olma gibi bi hedefi yokta en azından 500 zamanla min 1k-2k olabilir yani. herkes bi laf sokma çabasında anlayamadım :D
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çinden 1-2 dolarlık ürünler getirip satabilirsiniz ama korona virüsünden dolayı çok zor.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel domainler yakalayabilirsen alıp satmayı deneyebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.