-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tanıtım yazıları içinden verilen linkleri link çıkışı olarak değerlendirmeyin. Sitenizin bağlantılar kısmına 15 tane site eklerseniz ya da foother link çöplüğüne çevirirseniz o zaman sıkıntı olur. Tanıtım yazılarında verilen linkler sorun olmaz. Tabi fayda sağlaması açısından her siteye farklı tanıtım yazısı vermek en mantıklısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
şimdi siteme aldığım yazının içindeki linklerin nereye gittiğide önemli. adult içeriğe giderse, spam olarak fişlenmiş siteye giderse ya da içeriği kötü olan google'ın önemsemediği bir siteye giderse ve en önemlisi sen sürekli bu tür siteler için tanıtım yazısı yayınlarsan ve link verirsen elbette senin için kötü olur. aksi halde koskoca internet dünyasında sitelerdeki link çıkışlarını sınırlamak kimsenin haddine değil.
ayrıca sen sürekli aynı sitenin linkini yayınlarsan da yazılarında bu spam olarak algılanabilir. doğal değilde bilinçli yapılmış bir şey olarak algılanırsa kötü olur ki google bunu asla sevmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
O halde istediğimiz kadar tanıtım yazısı alsak da sorun olmaz. Yani dışarıya link çıkışımız çok diye sorun olmaz? Önemli olan footerdaki linkler?