Selamlar , ben Furkan. Normalde yazılımcı bir kardeşinizim fakat tasarım anlamında kimseye bağlı kalmamak ve kendimi geliştirmek için bu sektöre bir adım atmaya karar verdim.
Amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak falan değil, ben gerilla pazarlama ve kreatif tasarım işlerine meraklı olduğum için girdim. Zaten yaptığım işle buradaki abilerin yaptıkları pek benzer değil.
Kimseyi kötülemiyorum, aksine çok sağlam tasarımlar yapan arkadaşlar var. Fakat ben sloganları da kendim ürettiğim için işinizi analiz ederek yapıyorum.
-Bionluk com üzerinden Türkiye devi birçok firma ile çalışma fırsatı buldum ve bu gördüğünüz tasarımların dışında alenen paylaşamayacağım çok fazla tasarım yapmış oldum.
- Logo konusunda çok profesyonel olmamakla birlikte basit fakat kreatif anlamda logonuzu yapabilirim.
-İş sosyal medya tasarımlarına geldiğinde, özellikle story ve post tasarımlarına... Özelden yazdığınız takdirde çok delice yapmış olduğum tasarımları sizlere gösterebilirim.
-İnsanların görsellerinize tıklamasını istiyorsunuz ya, bak işte onu sağlayabilirim. (inanmayanlar özelden yazsın örnekleri yollayayım.)
-Tasarım konusunda amatör iş yapmıyorum ve revizyon hakkına takılmayın. Sizi ilkinde beğendireceğim fakat olur da beğenmezseniz beğenene kadar yenilerim.
-PSD, Aİ, SVG ne şekilde istiyorsanız atabilirim.
-Özellikle şu dönemlerde herkesin paraya ihtiyacı var, bende bir öğrenci olarak normalde yaptığım ücretlerin çook çok aşağısına iniyorum. Parayı harcayacağım tek yer gıda sonuçta.
O yüzden lütfen profesyonel çalışacağımızı biliniz. Güven probleminiz de olmasın, dünkü çocuk değilim.
7/24 yazabilirsiniz. Herkese hayırlı işler diliyorum. Sevgi ve saygılarla...
- Tasarımlar tamamen bana aittir. Kısa bir süreliğine indirime giderek ve bu platformdaki tasarım anlamında ilk konum olduğundan 1 tane Story,Post vb... Tasarımı 30 TL 'den Banner'ları da 15 TL 'den yapma kararı aldım.(Hareketli, Hareketsiz).
-Ödeme Enpara ve Ziraat ile olmaktadır. (Ödemeyi önden almaktayım) Referanslarımı aşağıya bırakıyorum...