-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, Şubat ayında bir site açtım ve merak ettiğim soruları araştırıp özgün yazılar yazdım.15 yazım yoast seo da iyi gözüküyor maa hiç ziiyaretçim yok nasıl geliştirebilirim kendimi,yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sitenizin mobil görünümü bence gayet güzel..
Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Medium ve Flickr gibi platformlarda link paylaşımı yapabilirsiniz. Ayrıca benzer site ve bloglara linkinizi ekleyerek yorum yapabilirsiniz. Bu forumda premium üyelik alıp imza kısmına linkinizi koyabilirsiniz. Her yeni içeriğinizi WhatsApp ile çevrenize ulaştırabilirsiniz. Eğer yapmadıysanız sitenizi Yandex ve Bing’e de kaydedebilirsiniz. Özgün içerik girmeye devam etmeniz gerektiğini zaten söylemiyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Aranma hacimleri yüksek anahtar kelimelere göre seo uyumlu yazılar yazarak başlayabilirsiniz. Bu yazdığınız yazıları sürekli olarak sosyal medya hesaplarınızda paylaşmalı ve hesaplarınızı geniş kitlelere hitap edecek şekilde kullanmalısınız, takipçi sayınızı arttırmalısınız demek istedim. İç linklemelerinize özen gösterin. Gelen bir kullanıcıyı nasıl sitede daha fazla tutarım diye stratejiler belirleyebilirsiniz. Yazdığınız makaleleri ise güncel tutmaya çalışın bu söylediklerimi düzenli bir şekilde 2 ay uygulayın trafiğiniz 2 katına katlanacaktır belki daha fazla iyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben tasarımı beğenmedim. Aslını söylemek gerekirse; kullanıcı olarak girmemle çıkmam bir oldu. Yazılar karışık, çok iç içe, sayfada herşey tost olmuş gibi.
Daha ferah, düzenli, kullanıcı dostu bir tema ile değiştiremez misiniz? Katkısı olacağına inanıyorum.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçeriklerden ziyaretçi gelmesi 2-3 ayı bulabilir. Kendinizi sıkmadan içerik üretmeye devam edin.
Zamanla gelişecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
desktop üzerinden girdiğimde bana da karışık bir site geldi. Mobil tarafı iyi ise o konuda bir yorum yapmayayım. Ancak desktop gerçekten karışık. Daha iyi bir tema ile daha iyi sonuçlar alınır diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam forumlarda tanıtım yapabilirsiniz ancak sitenizi beğenemedim açıkçası yazılar iç içe girmiş çok karışık
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Siteye bi el feneri koyabilirsin. İçerisi çok karanlık. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazım ve imla kurallarına dikkat edin bazı makalelerinizde çok fazla hata var.