DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitelerimde önem verdiğim birinci öncül SEO ikincisi ise kaliteli içerik.
Sonrasında tanıtım yazısı ve reklam.
En iyisini bu şekilde ulaşılabilir diye düşünüyorum.
Fazlada uğraşmaya da gerek yok, içerik kaliteliyse site kalitelidir.
Eskiden bir sitem vardı kaliteli içerik dışında her türlü büyütmeye çalıştım bir türlü iyi bir yere gelemedi en sonunda kapattım zaten.
Birkaç makale okuduktan sonra yeni bir site açtım SEO'dan sonra saatlerimi içerik üretmeye ayırdım. Siteye ilk aylarda günlük 10-20 şimdi ise günlük 700-800 organik ziyaret bulunuyor. ( 6 ayda) . YKS sınavından sonra tekrar içerik girmeye devam edeceğim. Çok iyi yerlere geleceğini dusunuyorum...
Bu benim dusuncem belki daha iyisi vardır ama bana göre önem vermen gereken tek şey -SEO'DAN SONRA- içerik.
Dün gördüğüm bir sözü de buraya bırakıyorum
"Kusursuz eşek arayan yaya gitmeye mahkûmdur."
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaygın kullanılan güzel bir tema seçmişsiniz. İçerik sayısı sanıyorum az. Bunun artması lazım. En çok dikkatimi çeken şey, sayfaya baktığımda Ufo görüntüleri haberi 5 tane çıkıyor. En üstte yer alan 4 haber alt tarafa serpiştirilmiş. Sanıyorum içerik az olduğu için bu şekilde. Eğer değil ise buna bir çözüm bulmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapabilirseniz eğer şikayetvar gibi sitelerden insanların yaşadığı mağduriyetlere karşı çözümleri içeren yazılar yazın. Mesela shopier üzerinden takipçi satın alan insanların aslında Webmaster formlarından alması gerektiğini o zaman daha sağlıklı işlem olacağını bilmemleri iyi olabilir mesela. Çünkü shopier de dolandırıp mağazayı kapatıp gidebiliyorlar.
Ben sizin yerinize olsaydım böyle yapardım