Merhaba. Webnode uzantılı site kullanıyorum. Birbirinden farklı konularda özel röportajlar yapıp yayınladığım bir blog. İçeriklerimi kendim üretiyorum. Bir reklâm ajansına, "Subdomain sitelere reklâm veriyor musunuz" diye sorduğumda olumlu yanıt almıştım. "Ana domaine ads.txt satırlarımızı ekleyebilirsiniz değil mi? Reklâmların görünmesi için ana domainin ads.txt dosyasına size göndereceğim satırları eklemeniz gerekiyor. Kaynak kodlarına giremezseniz, sitenizin yazılımı ile ilgilen birileri var ise bu konuda yardımcı olacaklardır size" demişlerdi. Bunun üzerine webnode yetkililerine mail gönderdim. "Subdomain sitede reklâm yayınlamaya yetkili değilsiniz" cevabını verdiler. Sanırım blogger'da var bu özellik sadece ama blogger'ın da temaları bir türlü kafama yatmıyor. İllâ bir yerden sorun çıkabiliyor. Fakat usta blogcular pekâla yapabiliyor enfes bir tasarım. 5 yıldır blog yazıyorum, yeni yeni öğrenmeye başladım bazı şeyleri. Biraz uzattım, kusura bakmayın. Webnode'nin kaynak kodlarına girmeye yetkim yok ama acaba özel banner reklâm, tanıtım yazıları gibi yöntemler benim için de geçerli midir? Bazı kod sitelerinde, "Bu alana reklâm verin" türü kodlar var. Bu kodlardan bir tanesini son yazdığım yazının altına koydum. Bir de deneme amaçlı; sitenin kapak bölümüne özel olarak, bir yakınımın iş yerinin bilgilerini içeren 860x160 ebatında hazırladığım banner görseli yükledim, dikkat çeksin diye. Bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum. Teşekkür ederim.
Not: Blogspot uzantılı adresim de var ama önceliğim webnode. Eğer söyleyecekleriniz umduğum gibi değilse blogger'a taşınabilirim.