Arkadaşlar merhaba dün akşam sitemin güvenli ibarasi yapmak için youtube da bir video izledim.Şu video herşeyi yaptım Sunucumun dns ayarlarını değiştirdim sitede verilen dns ayarları ile 1 saat sonra sitem Error establishing a database connectionhatası vermeye başladı. Dns ayarlarını bugün tekrar değiştirdim eskisi gibi yaptım ama hata devam ediyor bunu nasıl çözebilirim.
Wordpress site SSL için sunucu yöneticisinden SSL aktivasyonu isterseniz daha etkili sonuç alırsınız. Bireysel SSL aktivasyonlarında eksik noktalar yada onların uyguladığı daha teknik adımlar atlanabiliyor. Ayrıca Really Simple SSL eklentisini kurun ve etkinleştirin. 301 yönlendirme seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.
Cache eklentisi kullanıyorsanız Purge All ile önbellek temizliği yaparak aktif olduğunu görebilirsiniz.
Wordpress site SSL için sunucu yöneticisinden SSL aktivasyonu isterseniz daha etkili sonuç alırsınız. Bireysel SSL aktivasyonlarında eksik noktalar yada onların uyguladığı daha teknik adımlar atlanabiliyor.
Ayrıca Really Simple SSL eklentisini kurun ve etkinleştirin. 301 yönlendirme seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.
Cache eklentisi kullanıyorsanız Purge All ile önbellek temizliği yaparak aktif olduğunu görebilirsiniz.
Ben şuan domain dns ayarlarını sunucumun vermiş olduğu gibi düzelttim. Mailde geldi şimdi düzeltildi diye. Ama halen daha hata veriyor. Tam olarak nasıl bir adım izlemeliyim bana biraz bahsedermisiniz?
Ben şuan domain dns ayarlarını sunucumun vermiş olduğu gibi düzelttim. Mailde geldi şimdi düzeltildi diye. Ama halen daha hata veriyor. Tam olarak nasıl bir adım izlemeliyim bana biraz bahsedermisiniz?
Bunu yaptınız mı_?
Ayrıca Really Simple SSL eklentisini kurun ve etkinleştirin. 301 yönlendirme seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.
Yalnız ben onu kurdum ama bende böyle çıktı Tespit edilen ayarlar
success SSL sitenizde etkinleştirilmiştir. success Sitenizde bir SSL sertifikası tespit edildi. warning HTTP Strict Transport Security is not enabled (premium) warning Secure cookie settings not enabled (premium) warning No mixed content scan performed (premium)
o sizin 301 yönlendirme seçeneğini nereden edeceğim.
Yalnız ben onu kurdum ama bende böyle çıktı Tespit edilen ayarlar
success SSL sitenizde etkinleştirilmiştir.
success Sitenizde bir SSL sertifikası tespit edildi.
warning HTTP Strict Transport Security is not enabled (premium)
warning Secure cookie settings not enabled (premium)
warning No mixed content scan performed (premium)
o sizin 301 yönlendirme seçeneğini nereden edeceğim.
Admin menüsünde;
Ayarlar > SSL > Yapılandırma altında ayarlar görseldeki gibi olmalıdır. 301 ayarını orada göreceksiniz.
Site şuan açıldı ama ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH hatası veriyor başka birden girince anlamadım bu neden olur.
Güncelleme yapın versiyon sorunu var sanırım... Sayfa üzerinde 301 için bir uyarı olmalı ona tıkladığınızda aktif edeceğiniz sayfaya direkt yönlendirecektir...
***Mesajıma cevap verirken mesajın alt sağ köşesinde bulunan (+) işaretine bastıktan sonra "Cevap Yaz" a tıkladığınızda mesajıma cevap veridiğinizden haberim olur. Başka türlü bir çok mesaja yanıt verdiğimiz için gözden kaçıyor.