Ben Kimim?
Ben Emre Can ÖNDEŞ, Fırat Üniversitesinde 3.sınıf Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. yaklaşık 4 sene önce 2015 yılında YouTube
ile tanıştım. 1 yıl önceye kadar 19.000 Aboneli bir kanala sahiptim. Fakat bildiğiniz üzere mühendislik zor bir bölüm olduğundan yeteri kadar ilgi gösteremediğim bundan dolayı kanalı bir arkadaşa devrettim. Bu 3 yıllık kanal sahipliği deneyimimde deneme yanılma yöntemiyle bir çok tecrübe elde ettim. Bunun yanında YouTube tarafından eğitim ve buluşmalara davet edildim,katıldım. Bu eğitimler aracılığıyla da tecrübe ve bilgi sahibi oldum. Bu birikimleri bir eğitim setine dönüştürerek, forumlar aracılığıyla satışını yaptım. Açtığım web sitemde ise sizlere çeşitli YouTube hizmetleri vereceğim.

Merhabalar Youtube tarafından toplantıya davet edilip çeşitli ve çok ince bilgiler edindim. Daha fazla etkileşime daha kısa sürede ulaşabilmek için her türlü donanıma sahibim yaklaşık 3 yıldır bu işin içindeyim gerek kendi tecrübelerimi gerekse Youtube’un verdiği eğitimler doğrultusunda 9 Bölümden oluşan bir eğitim yazısı hazırladım. Konularından bahsedecek olursam;

1- Youtube’da Daha Çok İzlenme İçin 3 Altın Kural
2- Youtube Tüm Videolarınızı Önerilenlere Çıkarsın
3- Youtube’da Doğru Başlık, Açıklama ve Etiket Seçimi
4- Youtube’da Markalaşmanın Avantajları ve Altın Kurallar
5- Youtube’da Takip Sistemiyle Daha Hızlı Yükselin
6- Youtube’da Videolarınız Daha Çok İzlensin
7- Youtube Kanalınızdaki Abonelerin Önemi
8- Youtube Trafiğinin Asıl Kaynağı
9- Youtube’da Videonu Paylaşınca Abonelerine Daha Fazla Bildirim Gönderme Taktiği

İsterseniz seçtiğiniz eğitim dosyasını isterseniz tüm eğitimleri uygun fiyattan satıyorum. Eğitimler world dosyasına yazılmış ve görselli bir şekilde anlatılmıştır.

FİYATLANDIRMA-> 9 Bölümden Oluşan Eğitim Makalesi 30 TL

Kesinlikle bu eğitim setini aldığınıza pişman olmayacaksınız.Verdiğim tüm taktikleri adım adım uyguladığınız taktirde 1 Ay içerisinde gözle görülür bir fark yaratacak.

SORUNUZ YOKSA https://shopier.com/2652361 ADRESİNDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ 12 SAAT İÇERİSİNDE MAİLİNİZE VEYA TELEFONUNUZA SETİ GÖNDERİYORUM.

Sorunuz varsa telefon numaram -> 0535 277 36 ellibir

NOT: Eğitim setini satın alan arkadaşların ücretli veya ücretsiz olarak internette paylaşması yasaktır. Bunu yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.