-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli dostlar merhaba. Fiikrisayarı yeni açtık. Siteye göz ucu ile bir göz atın. Tema ile ilgili bir sıkıntı görürseniz söyleyin düzeltelim. Beğenirseniz takibe alın. Beğenmezseniz canınız sağolsun. XML teknolojisi ile buraya kadar geldim. Google açıklarını buldukça bu blogu resmen kendi hostingimmiş gibi kullanmaya devam edeceğim. Tema yapma konusunda yardım isteyen tüm arkadaşlara yardım edebilirim. (Karşılıksız).
https://fikrisayar.blogspot.com
Web Project Master | {Good Code}
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Temayı mobilden gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor başarılar hocam Blogger candır hiç şaşmadım şaşmam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Darknet Teşekkürler üstadım. Evet mobil uyumluluk için bootstrap kullandım. Ama google mühendisleri yüzünden çok javascript yazmak zorunda kaldım. Resmen saçmalamışlar yapıyı kurarken. Masaüstü sürümüne geçince orayada bir göz atmanı tavsiye ederim. Her noktaya tek tek girdim kodlama sırasında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen, ücretsiz yönü daha ağır basıyor benim için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
https://instagram.com/fikriblog İnstadan takibe alın, sitenin temasını kullanılabilir şekle getirip oradan ücretsiz paylaşacağım. İnsanlara yazılım yönünden yardımcı olmak istiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Edebiyatçı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok güzel bir blog sitesi ama yeşil tema biraz değişik olmuş beni tam çekemedi yani. Biz imkansızlıktan hazır tema kullanıyoruz bence siz daha iyisini yapabilirsiniz. Bir edebiyatçı olarak şiirlerinizi beğendim ama sayısı biraz az geldi. Blogunuzda daha fazla vakit geçirmek isterim şiirler ve edebi eserler geldikçe :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ediyorum. Biz bu şekilde yapıcı eleştirilerin peşindeyiz. Sizlerin görüşleri sayesinde daha iyi işler çıkarabiliriz. Yeşil temanın komple değişmesini mi önerirsin ? Yoksa Bazı yerlerin değişmesini mi ? Ayrıca "imkansızlıktan hazır tema kullanıyoruz" demişsin. Ben sana tema yazarım istediğin gibi. Sana yardımımız dokunsun. Ve şiirlere gelince, elimden geldiğince çoğaltmak istiyorum. Editörlerimle çalışıyorum fakat onlar sadece postları hazırlıyorlar. Girişi sadece ben yaptığım için biraz yavaş ilerliyorum. @makalecibaba