DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temayı sade bir tema yapıp başvurun... Temaya mobilden girince bir ilginçlik hissediyorum.
İçeriklerde w*rez, illegal bir şey yoksa temayı değiştirdiğinizde onaylanır büyük ihtimalle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temada bir sıkıntı yok aynı tema ile onay alan tanıdıklarım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Suanda covid 19 sebebiyle google pek kimseye onay vermiyor sanırım. Otomatiğe bağlamışlar. Benimde daha önce onaylı olan sitem suanda onaylanmıyor. Saçma sebepler üretiyorlar. Problem sitenizde olmayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet, salgından dolayı google'da adsense onaylarını rölantiye aldı sanırım, genelde forumlarda bu tarz başlıklar açılıyor... "Bu site nasıl red alır" demişsiniz ancak sitenizdeki konu başlıklarına baktığımda, genelin dışına çıkamamışsınız, farklı bir şey yok....
Piyasayı domine etmiş onlarca site varken son kullanıcı neden sizi tercih etsin, farkınız ne..... bunu ortaya koymanız lazım... Ve tam bakamadım ancak içerik sayınız az görünüyor...
Nacizane tavsiyem uzmanı olduğunuz/ilgi alanınıza giren konuda özgün içerik üretmeye devam edin... Her konuda veya popüler konularda yazmak gibi bir zorunluluğunuz yok... Bildiğiniz, aşina olduğunuz konularda yazmanız menfaatinize olacaktır....
Yazdıklarımı da yanlış anlamayın, sizin hevesinizi kırmak için değil bilakis bir nebze faydalı olsun diye yazdım... Başarılar diliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tema warez lisanssız değilse onaylanır diyen var. Bunlar gerçekten insanı güldürüyor. Google bunu nasıl anlayacak ? Google adsensenin onay kriteri belli değil. Özgün kimilerine özgün içeriklerle alamıyor tam anlamıyla politikaya uygun olduğu halde kimisi de tamamen politika ihlali olmasına rağmen alıyor. Her ikisi verdiğim örneği defalarca yaşadım. Site onayı yapan kişinin insiyatifine kalmış. Eğer red cevabı 1- gün içinde gelip hiç bir neden belirtmiyorsa da domain banlıdır. Domainde sizden önce kullanılıyormuş. Umarım banlı değildir. Şuan aktif olarak o sorunu yaşıyorum. Destek veren kimse yok. Ürün uzmanı var bir tane hep o yazıyor ve hiç bir şey bilmiyor.
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
benim sitemde alakasız şekilde red yedi hemde sıfır tema ile özgün makaleler ile. Sanırım bu ara red iyen sayısı epey fazla. yukarıda ki arkadaşın dediği gibi otomatiğie bağlamış olabilirler.
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın sitesi onay almış gibi gözüküyor. Her yer reklam dolu.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
konu alanlarında daha çok niş konu dediğimiz alanlara geçilmesi lazım. Güvenilir bir haber kaynağı vs değilseniz, anlık backlinkleriniz onlarca olmuyorsa birkaç dk içinde sitenizin otoritesinin olmadığını düşünür ve gündem konularında ya da genel konulardaki içeriklere önem vermez. Biz daha detaylı incelemeler, konu başlıkları belirledikten sonra ve belli bir alana geçtikten sonra onay alabildik.