ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hosting & VPS & Server satın almadan domain alınmıyor. Düşük ücretli bir hosting satın aldıktan sonra, panelden domain almak istiyorum. Hostingin bitimi sonrasında alan adı ile ilgili bir problem yaşar mıyım? Benim derdim sadece domain kaydetmek, karşıma sen niye hosting almıyorsun diye çıkmazlar dimi? Yurtdışı firmalarıyla hiç çalışmadığım için soruyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Contabo'dan alışveriş yapan arkadaşlar, domaini Blogger'a bağlamak için gerekli kayıt alanlarının ücretli/ücretsiz sunulup sunulmadığı hakkında da bilgi verirlerse sevinirim.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Hosting, VDS
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Contaboda domain ücretleri pek uygun değildir yalnız. Neyden dolayı contabo tercih ediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ulas2016 adlı üyeden alıntı
SemihSert Banka havalesi yapmak istedim. Transferwise ile gönderdim SWIFT ücreti olmadan. 33 euro için 11TL civarı kesinti var. Banka havalesi kabul eden tanınır başka bir firma bulamadım. Varsa önerebilirsiniz.
Not: Kredi kartı kullanmıyorum.
Türk firmalar banka havalesi ile kabul ediyor diye biliyorum. Onun dışında param ve peple de kendi adınıza hesap açıp sanal kart oluşturarak işlem yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anlıyorum sizi. Açıkçası yurtdışı firmalarla hep kartla çalıştığım için banka havalesi kabul eden maalesef bilmiyorum.