-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Programlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu sistemin aynısı yapabilecek bir yazılımcı arıyorum fiyat PM olarak dönüş sağlanırsa sevinirim
Örnek site :
https://smsgateway.me/
Web Programlama Uzmanı | ( PHP, Bootstrap, MySQL ) Yazılım İşleri Yapılır | WhatsApp Tıkla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Hocam konuyu biraz detaylandırabilir misiniz tam olarak ne amaçla kullanacaksınız?
Android uygulaması ve web sitesini yapabilirim ancak google play o sitede demo kaldırmış izin vermeme olasılığı çok yüksek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Programlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmzkvk58
Yapılacak olan web sitesinde api sistemi mevcut bu api ile başka siteler üzerinden gelen bilgiler mesajlar numaralar vb. İletiler bizim sitemiz aracılığıyla app uygulamasına gönderiliyor bu app uygulaması ise belirtilen numaraya belirtilen SMS i gönderiyor aslında amaç web sitesini kullanarak android üzerinden normal sms gondermemizi sağlıyor bu şekilde bir sistem kurabilirmisiniz. Örnek sitedeki uygulama olay Google Play'de kaldırılmış ama Google üzerinden araştırma yaparsanız uygulamasını basitçe bulabiliyorsunuz ben denedim gayet hızlı ve hoş baya basitleştirilmiş
Web Programlama Uzmanı | ( PHP, Bootstrap, MySQL ) Yazılım İşleri Yapılır | WhatsApp Tıkla