-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 3 sene once, e-sporun Avrupa'da yavas yavas yayilmasi ile, "Turkiye'de de elbet e-spor olacak, simdiden alayim bi domain, ileride degerlendiririm" diyerek aldigim e-sporlar.com 'i iyi ki almisim diyorum. Çunku aldigim sene 2017 civarinda Turkiye'de de bu girisimler baslamis hatta su an E-spor ligimiz var sanirim resmen?
E-Spor, tabii ki sadece spor oyunlarini icermiyor, online olarak spordan tutun Lol yani League of Legends'a kadar siralamali, turnuvali butun oyunlari iceriyor. ileride iyi para eder diyerek aldim fakat su an e-sporlardan ve dogal olarak diger genel tum oyunlardan derli bi site yapma dusuncesindeyim. Tabii merlininkazani falan gibi siteler varken tutunamam ama bana bi ugras olsun dusuncesindeyim. Sizler ne dersiniz?
Veya olur da bi kac sene sonra binlerce tl fiyata veya park edilmis siteler gibi 1000-2000 dolara domain'i satma firsatim olur mu, e-sporlar Turkiye'de de iyice yayildiktan sonra? Olur ya, zengin bir internet sirketi veya fiziki sirket almak ister...gibi bir hayalim de yok degil degerlendirmek icin 😁🙄
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence domain güzel espor haberleri espor ile alakalı blog yazıları paylaşabilirsin. Veya oyun hakkinda haberler bloglar. Tutabilir yani veya satarsan alabilirim belki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumunuz icin tesekkurler ama satma konusunda gözum yukarilarda. ilk mesajimda belirttigim fiyata er gec ulasabilirim. Çünku esporlar.com alinmis, site cok gec aciliyor ve espor...gibi tek kelime duruyor.
Bendeki e-sporlar.com ise e'nin ayri olmasi ve 'tire' isaretinin olmasina ragmen daha anlamli duruyor. O yuzden ucuz bir fiyata satmaktansa siteyi acip, olur da ileride o sekilde yine satma durumunu dusunmek, daha karli olur ileride benim icin.
Labirent Kent: https://labikent.com