Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 2 aydır takip etmekte olduğum alan adını kayıt etmeyi başardım. Daha önce de bir tanıdık vasıtasıyla erişimim olmuştu ancak alamamıştım. Şuan tekrardan kayıt edebildim ve değerlendirmekten yana düşüncelerinizi bekliyorum. Fiyat tekliflerine açıktır.
Alan adı: Seotif.com
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
Praticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
+güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo kelimesi, farklı kombinasyonlarla onlarca alan adı bulabileceğiniz kelimelerden bir tanesi... aldığınız alan adı daha önce bir firma tarafından kullanılmış; indexi yok, backlinki yok, puanları ortalama vs vs
Bu alan adında sizi çeken ne oldu acaba bizim görmediğimiz, farklı bir alternatif aramaktansa iki ay takip etmişsiniz...
Benim görüşüm; salt domain olarak fazla bir şey ifade etmiyor. Ancak içerik olarak destekler, siteye hit kazandırırsanız o zaman sizin için daha kazançlı olacağını düşünüyorum. Başarılar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İki ay takip edip, aldıktan sonra fiyat tekliflerine açıktır diye paylaşmanız da enteresan olmuş. Hayırlı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Praticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aries adlı üyeden alıntı
Seo kelimesi, farklı kombinasyonlarla onlarca alan adı bulabileceğiniz kelimelerden bir tanesi... aldığınız alan adı daha önce bir firma tarafından kullanılmış; indexi yok, backlinki yok, puanları ortalama vs vs
Bu alan adında sizi çeken ne oldu acaba bizim görmediğimiz, farklı bir alternatif aramaktansa iki ay takip etmişsiniz...
Benim görüşüm; salt domain olarak fazla bir şey ifade etmiyor. Ancak içerik olarak destekler, siteye hit kazandırırsanız o zaman sizin için daha kazançlı olacağını düşünüyorum. Başarılar...
Hocam ilk öncelikle
aldığınız alan adı daha önce bir firma tarafından kullanılmış; indexi yok, backlinki yok, puanları ortalama vs vs
bunu bilerek aldım. Çünkü kullanan firmayı biliyorum. Eğer tekrar kayıt etmek gibi bir düşünceleri olursa geleceklerdir. Tekrar kayıt edeceklerdir.
CCTNKY adlı üyeden alıntı
İki ay takip edip, aldıktan sonra fiyat tekliflerine açıktır diye paylaşmanız da enteresan olmuş. Hayırlı olsun.
Hocam amaç zaten satış için kayıt etmekti. Bu sebeplede gelen tekliflere açığım.
Bunların dışında satış harici genel bir blog olarakta değerlendirebilirim diye düşünüyorum. Eğer satış sağlayamazsam.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.