-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba arkadaşlar; Dün siteme LiteSpeed Cache eklentisini kurdum ve titizlikle ayarlarımı yaptım. Sorunsuz ve mükemmel çalışıyor fakat Google Analytics pasif kaldı. Jannah temasını kullanıyorum ve tema ayarlarındaki head kısmına eklemiş olduğum Analytics kodu çalışmıyor. LiteSpeed eklentisinden önce çalışıyordu. İnternette buna dair araştırmalar yaptım fakat sonuca ulaşamadım.
Bu konuda bilgi sahibi olan, LiteSpeed Cache kullanırken bir yandan da Google Analytics verilerini aktif bir şekilde alan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Teşekkürler
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Litespeed cache, Google Analytics verilerini etkilememesi gerekiyor. Eğer engellediğinden eminseniz "Minify inline JS" özelliğini veya "Inline JS defer" gibi özellikleri kapatarak tekrar kontrol etmeyi deneyin. Hataya sebep olan opsiyon hangisi ise bu şekildle bulunabilir. Eğer Analytics kodunda bir bozulma olduysa tarayıcınızın console kısmında bir uyarı görünmesi gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Eklentinin bir çok ayarını deneme yanılma yaparak ayarladım ve en işlevsel hale getirerek alabileceğim maksimum skorlara ulaştım. Analytics panelimden kendi ip adresimi filtrelemiştim.
Sonrasında uzaktan bir arkadaşıma siteye girip denemesi gerektiğini söylediğimde analytics'de o arkadaşım gerçek zamanlı olarak görünmeyince acaba nerede hata yaptım diyerek Jannah tema panelimden kodu yeniledim yine aynı.
Sonrasında
yilmaz70 ile konuyu skype üzerinde tartışırken bir baktım gerçek zamanlı olarak görünüyor. Sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi ben de anlamadım.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!