-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Tunahan,
Blogunu inceledim. Blog dünyasına hoşgeldin. Ben de 10 günlük bir blogger'ım. Ben wordpress scripti kullanıoyurm kendi özel alanımda. Genel olarak blogun güzel, içeriklin doyurucu. Benim tavsiyem temanı gri ve beyaz tonlarından yana oluşturman. Çünkü okumanın en rahat şekilde yapılabildği renk tonları bu renkler olduğu bir kaç araştırma ile desteklenmiş.
Son olarak, eğer geçici bir hevesle blog açtıysan blogspot çatısı altında devam et. Ama yazılarım okunsun istiyorsan google da üst sıralamaları zorlamalısın. Ancak bunun blogspot alt domaini ile çok zor olduğu söyleniyor. Yani bir boşluğa yazar doğru durursun. Tutunman çok zor olur. Heleki adsense üzerimden gelir elde etmek isityorum diyorsan kesinlikle bir domain ve hosting hizmeti almalısın. Başarılar, kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyeniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım beni sevindirdiniz.Sizin blog sayfanıza bakma şansım var mı acaba inceleyebilir miyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben daha önce konu açmıştım. Şimdi tekrar burada yazarsam kural dışı olabilir. Özelden yazıayım hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hoşgeldin 1027 GFC takipçili blog hesabı var satılık isterseniz Pm atın ;)
www.BLoGBeYi.com