lostyazilim
tr.link

siteme LiteSpeed kurdum admin paneli çok yavaş

30 Mesajlar 4.209 Okunma
lstbozum
tr.link

ercorc ercorc Grafik Tasarımcı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)

sewkii adlı üyeden alıntı

Kuzum bu hangi firma böyle ya :) nasıl 2 saniye kime göre neye göre 2 saniye :)

İsimtescil :/

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Anlaşılan onlar direkt uydudan bağlanıyor :)

Biz görüyoruz ne kadar sürede geçiş olduğunu.

Kötülemeyeyim diyorum ama maalesef İsimtescil hosting konusunda son derece zayıftır.

Domain alınır ancak.

Cevaba bak yahu :)

İşte bu yüzden diyorum, destek önemlidir diye. Ucuz / pahalı fark etmez. Performans ile birlikte iyi destek veren firma şart artık günümüzde.

Eskide kaldı ''yazılımsal hata'' cevapları.
ercorc

kişi bu mesajı beğendi.

sewkii sewkii God is love. Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek barmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** F**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 104 / 184
  • Ticaret 12, (%92)
ercorc Geçmiş olsun, uğraşır durursunuz. :) en kısa zamanda firmayi değiştirmenizi tavsiye ediyorum.İsimtescil kalitesini yetireli uzun yıllar oldu. Şuan piyasada isimtecil'den 5 gömlek daha iyi performans veren firmalar mevcut, tabi karar yine size kalmış, ancak bir ziyaretçi gözüyle bakıldığını düşünürsen eğer, siteye girene kadar çocuk dünya'ya gelir :D :D
ercorc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Anlaşılan onlar direkt uydudan bağlanıyor :)

Biz görüyoruz ne kadar sürede geçiş olduğunu.

Kötülemeyeyim diyorum ama maalesef İsimtescil hosting konusunda son derece zayıftır.

Domain alınır ancak.

Cevaba bak yahu :)

İşte bu yüzden diyorum, destek önemlidir diye. Ucuz / pahalı fark etmez. Performans ile birlikte iyi destek veren firma şart artık günümüzde.

Eskide kaldı ''yazılımsal hata'' cevapları.

aynen hocam eski işimde yıllarca gece 4 lere kadar mail ve whatsapp desteği vermiştim hemde sadece kayıtlı müşterilere değil herkese! koskoca bir firma böyle bir mail atıyorsa firma değiştirme zamanım gelmiş demekki...
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)

sewkii adlı üyeden alıntı

ercorc Geçmiş olsun, uğraşır durursunuz. :) en kısa zamanda firmayi değiştirmenizi tavsiye ediyorum.İsimtescil kalitesini yetireli uzun yıllar oldu. Şuan piyasada isimtecil'den 5 gömlek daha iyi performans veren firmalar mevcut, tabi karar yine size kalmış, ancak bir ziyaretçi gözüyle bakıldığını düşünürsen eğer, siteye girene kadar çocuk dünya'ya gelir :D :D

maalesef ki haklısınız yine bir sürü uğraş ve masraf beni bekliyor. :/ ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sewkii

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)
Site şuan google speed testten mobil:91 desktop:98 puan alıyor ama sayfa geçişleri 7-10 saniye sürüyor? wordpress dosyaların yeniledim. tema dosyasını yeniledim ama bu yavaşlığa çözüm bulamadım. host firmasıyla da uzun uzun görüştüm bizde şuan bir sıkıntı görünmüyorlar dediler (haklılar çünkü diğer sitelerde aynı firmada, onlarda sorun yok ) çıkamadım işin içinden :(

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)

ercorc adlı üyeden alıntı

Site şuan google speed testten mobil:91 desktop:98 puan alıyor ama sayfa geçişleri 7-10 saniye sürüyor? wordpress dosyaların yeniledim. tema dosyasını yeniledim ama bu yavaşlığa çözüm bulamadım. host firmasıyla da uzun uzun görüştüm bizde şuan bir sıkıntı görünmüyorlar dediler (haklılar çünkü diğer sitelerde aynı firmada, onlarda sorun yok ) çıkamadım işin içinden :(

Siteniz bende 1 saniyenin altında açıldı. Cache ayarınız giriş yapmış kullanıcılar için pasif halde olabilir. Gizli sekmeden deneyin. Veya internet bağlantınızı kontrol edin. Sayfalar arası geçişte de neredeyse gecikme yok diyebilirim.
ercorc

kişi bu mesajı beğendi.

May the force be with us...

• Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)

LazCoder53 adlı üyeden alıntı

Siteniz bende 1 saniyenin altında açıldı. Cache ayarınız giriş yapmış kullanıcılar için pasif halde olabilir. Gizli sekmeden deneyin. Veya internet bağlantınızı kontrol edin. Sayfalar arası geçişte de neredeyse gecikme yok diyebilirim.

Çok sevindim hızlı açılmasına, dediğiniz ayarlara baktım "Cache Logged-in Users" açık konumda zaten :/ internet bağlantımda gayet iyi durumda.

redonur redonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek BT Yöneticisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, LiteSpeed Cache ayarları ile ilgili makale bana ait. Tüm ayarlar bende resimlerde görüldüğü gibi açık. Fakat her temada bu şekilde olacak diyemeyiz. Yazıda da belirttiğim gibi her ayarın ne işe yaradığını anlattım. Buna istinaden gerekli ayarlar yapılmalıdır. Ben uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat bu süreçte LiteSpeed ve Cloudflare ile ilgili bazı denemelerde bulundum. Şu an sayfalarda ve yazılarda herhangi bir sorun yok. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geleni yaparım.
ercorc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 145 / 145
  • Ticaret 20, (%95)
Çok teşekkür ederim hocam şuan hız anlamında idare eder durumda.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al