ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisliği öğrenc
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun süredir kullanıyorum,sağladığı widgetler olsun bana gerçekten yarar sağlıyor ama dezavantajlarıda var örneğin, reklam eklentileri elementordaki paragraf yapısını tanımıyor reklamları elle eklemem gerekiyor, mobilden yazı yazmak işkence ve bir yazıyı bitirmem gerçekten çok uzun süre alıyor. Ben buton ve galeri vb araçları için kullanıyorum bunları güzel bir şekilde kullanacabilceğim alternatif wordpress eklentileri var mı ? Çok fazla avantajının yanında dezavantajlarıda var bana bu yüzden kararsız kaldım sizce bir gönderi için 1 saate yakın uğraşmak normal mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentiler genel olarak sadece pc uyumludur. Elbette mobil kullanımları zor olacaktır. Burada temanızın sayfa yapıları Elementor ile yapılandırıldı ise, kullanmanızda fayda vardır. Diğer page builderler şablon yapısını bozabilir ve işinizi daha da zorlaştırabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam,sizce elementorun seo ya herhangi bir zararı olurmu rankmath daki kısımları elementor üzerinden dolduruyorumda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elementor'un hız ve SEO açısından herhangi bir sorununu görmedim. Tasarımları da başarılı. Bunun dışında oldukça kullanışlı. Yani ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kullanmanız için herhangi bir sakınca yok. Bütün özellikleri için de yıllık tek site lisansı da satın alabilirsiniz.
Alternatif arayanlar da Astra'ya göz atabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
elementorun zararı olmaz, bilakis heading (başlıkları) doğru yapılandırırsanız faydası olur kanımca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben Elementor free olarak ullanıyordum *** uzerinden birinden lisans satın aldım bir kac sayfa olusturdum bence Elementor eşsiz bir eklenti zararınıda görmedim asla
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ajans Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Elementor yerine divi kullanıyorum hem teması kendisine ait özenle dğiştirebiliyorum hemde doğru ayarlamaları yapınca tema çok iyi skora sahip oluyor. İstediğiniz gibi siteyi düzenleyebilmek de en önemli etken yaratıcılığınıza bağlı olarak istediğiniz siteyi yapabiliyorsunuz.
ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geri dönüşler için çok teşekkür ederim. Ssl kurulumumdan sonra lisans im hata vermeye başladı her yeniden aktif edisimde 10 dk sonra geri düşüyor. Sizde benim gibi başlık ve yazı metinlerini tek tek widget Olarak mi atiyorsunuz ? Yoksa bir metin widget I atip normal wp editorunden yazar gibi o sayfa için de mi hallediyorsunuz başlıkları paragrafları vb