-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım-Donanım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hacklemekle pek alakası yok gibi gözüküyor hacking işi bu tip aparatlarla olmaz zaten.
Teknik Destek Ve Danışmanlık Hizmetleri.
e-mail= cnrsngl1903@gmail.com
wp= +90 553 870 17 43
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım-Donanım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
videoyu inceldim dos salırı yapıyor klonluyor ama hack yapmıyor gibi geldi yani şifreyi kırmıyor kırması için zaten worldlist oluşturması gerekiyor. ayrıca 25 lira diyor videoda siz 169 lira demişsiniz onu anlamadım aradaki fiyat farkı sebebi nedir?
wp= +90 553 870 17 43
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım-Donanım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
asıl soru şu? içindeki yazılım wifi şifrelerini hangi yöntemle kırıyor?
pishing?
forceatack?
Exploitler?
Keyloger?
şunun için soruyorum ben pishing ile yapacaksam modülü almama gerek yok pishing oltalama yöntemi forceatack brutatack ile yapacaksam terminalden worldlist oluşturup yine denerim kırma yöntemi nedir onu merak ediyorum açıkçası
wp= +90 553 870 17 43
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yöntem pishing Cihaz ile güçlü bir anten ile 20 km etrafınızdaki tüm wifi yayınlarını yakayalirsiniz. Bruteforce ile wifi şifresi kırılmaz 2005 li yıllarda kaldı o işler. Siz Dos saldırı attığınızda karşı tarafın tamamen wifi den kopuyor doğal olarak kişi wifi ağına bakıyor, O ağa baktığında aynı isimde klonlanmış başka wifiler olduğunu görecek ve doğal olarak kendi wifisine bağlanamadığı için sizin oluşturmuş olduğunuz ağa şifresini girecek ve şifre sizin log panelinize düşecek. Ki %99 sonuçtur bu, çünkü kişi wifi ismini değişse modemden ne yaparsa yapsın, siz bu cihaz ile wifi bağlantısına asla izin vermezsiniz ve kişi mecbur sizin oluşturduğunuz ağa düşecektir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca siz Terminalinizden Wifi yayını yapabiliyorsanız bilgisayarınızdaki wifi kartınız ile veya laptopnunuzdaki wifi modulünüz ile profesyonelsiniz demektir. o zaman güçlü bir anten takıp, pshing yapabilirsiniz ama wifi bağlantılarınıda kesmeniz gerekecektir, birinin wifi bağlantısını kesmezseniz adam gelipte sizin oluşturduğunuz wifiye şifre girmez. Ayrıca bu cihaz bu işleri yapabilenler için değil, yapamayan son kullanıcılar içindir. Çünkü bu tür yazılımlar genelde Kali-linux ile çalışır windows üzerinde yoktur. Ayrıca bu cihaz ile bir bilgisayara ihtiyacınız yok, acil internete ihtiyacınız olduğunda powerbank ile çalıştırıp telefonunuzdan etraftaki tüm ağları kesip şifre alabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım-Donanım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bilgi için teşekkürler peki yazılım sizin özgün yazılımınızmı ve ismi ne acaba?
wp= +90 553 870 17 43