lostyazilim
tr.link

Konu Dışı Olabilir Ancak Yardımcı Olurmusunuz ?

5 Mesajlar 590 Okunma
lstbozum
tr.link

Farewell Farewell WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Makale Yazarlığı ve Grafik Tas
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%0)
Arkadaşlar merhaba,ben 24 yaşında bir erkeğim. Hayatımda fazla iyi şeyler yapmadım. Yani olumlu sonuçlanan pek bir iş beceremedim. İlişkilerim hep kötü bitti. İyi bir ilişkim vardı 3,5 yıllık ilişkim askerden geldikten 2 ay sonra bitti. Sebepsiz bir yere belkide gelecek kaygısı yüzünden bitti. Bilmiyorum aslında ayrılma nedenimiz çok saçmaydı.Bu arada askerden haziran sonuna gelmiştim.

Ocak ayına kadar boş gezenin boş kalfası gibi bilgisayarda bir işler yapmaya çalıştım daha sonra kuryecilik yapmaya başladım. Her zaman üniversiteye gitmek istiyordum fakat nasip olmadı. Açık öğretim lisesinden bilgisayar bölümü mezunuyum.Kendimi bilgisayar yönünden geliştirmek ve mobil oyun,uygulama da ilerletmek istiyorum. Ancak üniversiteye de gitmek istiyorum.

Bulunduğum şehirde sanki üzerimde bir baskı varmış ve bir büyü varmış gibi hissediyorum. Batıl bir inanç olacak tabii ki ama örnek olarak verdim. Hiç bir işim düz gitmiyor. Kafaya koymuştum bu sene gidecektim üniversiteye. Neyse ocak sonlarında bir iş yerine girdim. Kurye olarak işe başladım ve açılışı bir gün sonra olacaktı. Bir pideciydi ve çoğu bu tarz işyerlerinde öğrenciler çalışmaz. En azından bizim burada hiç görmemiştim. Garson olarak 4 kız 2 erkek vardı. Onlarla tanıştıkdan sonra hayata bakış açım değişti. Yani kesinlikle okulu kazanıp buradan gitmem gerekiyor diye düşündüm. Her akşam 10 gibi işten çıkar gece 2 ye kadar cafede otururduk. Çok samimi bir ortam kurduk.

Ancak... içlerinden birinden çok etkilenmiştim ve söylemek istemiştim. Yakın arkadaşı ile kardeş gibiydik. Onunla konuştum ve oda benden etkilendiğini söylemişti. Çok mutlu olmuştum çünkü tam aradığım kişiyi bulmuştum. Deli dolu gezip tozmayı seven ve yeni olan şeylere açık biri. Bu arada kendisi azeri.

Şimdi size bir şey söylemek istiyorum. Hatta sormak istiyorum. Uzun oldu fakat baştan başlamak istedim. Bu kız ile biz çıktık. 3 hafta sürdü ve çok farklı nedenlerden ayrıldık. Ancak ayrılma sebebimiz başka birisi değil ya da sevmemek değil. Sadece bir ilişki için hazır hissetmediğini söyledi. Şuan için bir üzüntüyü kaldıramam vb gibi şeyler söyledi. Kendisi babasını kaybetmiş ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen biri.
Ben tabii ki peşini bırakmadım hep konuşmaya çalıştım ve bu olay sevgililer günüden sonra oldu 16 şubatta.Çok muhteşem bir 4 lü olmuştuk. Bende araba var ve yakın olan tüm şehirlere birlikte gider eğlenirdik. Hatta bu korona çıktıkdan sonra okullar kapandı ve biz 4 kişi arkadaşın evinde kalmıştık. 3 gece boyunca. Sabaha kadar film izleyip eğlenmiştik. Şuanda aramız olağan üstü iyi ancak çıkmıyoruz. Benim kendisini sevdiğimi biliyor ancak yanaşmıyor fazla.Belki ileride bir şey olur diye bir ümit bekliyorum. Seneye okul değiştiricek birlikte sınava başvuru yapmıştık. Haziran ayında sınavdan sonra azerbaycana gidecek hatta ve bende ağustos gibi yanına gideceğim. Ailesiyle tanışmak için vb. Ben bu kızın hep yanında olmak ve konuşmak istiyorum. Yanındayken çok mutlu oluyorum hiç bir kötülük aklıma gelmiyor. Yani kıyamet kopsa umrumda olmaz. Öyle bir mutluluk içersindeyim yanındayken. Nereye giderse bende onunla gitmek istiyorum. Sizce hata mı ediyorum ? Beraber bir oyun satın aldık hatta onu geliştirmeye çalışıyoruz. Youtube kanalı açıp beraber ilerletmek istiyoruz. Böyle hayallerimiz var. Ancak benim tek hayalim o. Bu dönemden sonra ne yapmam gerek ? Abilerim ablalarım kardeşlerim. Herkesden akıl almak istiyorum. Akıl akıldan üstündür. Sizce ne yapmalıyım ? Ya da hatamı yapıyorum ? Bu konuda birazda olsa aydınlatırsanız çok sevinirim.

Saygılarımla..

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Her an sevdiğin kişi ile olmak ister ya insan, gözü başka şey görmez falan.

Ama yıllar geçtikçe anlıyorsunuz ki; tek kişi yok bu dünyada. Yani her an karşınıza bambaşka biri/birileri çıkabilir.

Eğer bir taraf isteksiz ise zaten o ilişkiden hayır gelmez, bu yüzden kendinizi zorlamayın ve hayatın akışına bırakın kendinizi.

Bir işle uğraşın ama gelip geçici heves değil, geleceğinizi garanti altına alabilecek bir iş olmalı.

Ben yazılım işi ile uğraşan birini tanıdım bu forumdan 2 yıl önce. Anne baba yok ve tek başına bir hayat mücadelesi içerisinde ciddi anlamda güzel işler yapıyordu. Ve sermaye biriktirmişti. 1 yıl falan sonra bana bir kızla tanıştığını ve maddi açıdan da bir sıkıntısı olmadığı için çok mutlu olduğunu söylemişti.

Umarım izah edebilmişimdir :)

Not: Bir ilişkiye hazır olmamak; seninle olmak istemiyorum 'un kibarcasıdır.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Kardeşim;
Babası vefat etmiş bir kız evladına babalık yapabilecek kadar seviyorsan bırakma. Babasını kaybetmiş bir kız çocuğunun önüne dünyaları sersen boş. Önce onun babası ol sonra sevgilisi de olursun kocası da. Bunu ona hissettirmen gerek.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

Farewell Farewell WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Makale Yazarlığı ve Grafik Tas
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%0)
Ben ona hep babalık yaptım zaten. Her sorununda yanında oldum her kötü hissettiğinde yanında oldum. Aklıma en ufak bir kötü şüphe düşmedi onunla alakalı. Hep iyimser oldum. Değişik bir insan ancak onuda anlıyorum tabii ki. Farklı bir geçmişi var. Bilmiyorum inşallah güzel bir gelecek gelir bizim için.

wmaraci
wmaraci

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Umarım her şey gönlünce olur.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al