-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi sitemde kullanmak üzere uzun zamandır yazmayı düşündüğüm scripti tema ve dil bağımısız olacak şekilde açık kaynak olarak çıkartmayı düşünüyorum.
Scripti kurduğunuz andan itibaren tüm modülleriyle tam bir kişisel site scripti olacak. Projelerinizi sergileyebileceğiniz bir portfolyo alanı, blog yayımlayabileceğiniz blog alanı ve online bir CV teması. Tüm yorum alanları, iletişim formları tarafımca kodlanacak.
Her ne kadar wordpress ile tüm bunları gerçekleştirebilsekte tonla eklenti kurmamız gerekiyor. Bu da hem vakit kaybı hem de sitemizin çalışma hızında düşüşlere sebep oluyor.
Size sorum şu yönde; Eğer böyle bir CMS olsaydı sitenizde kullanır mıydınız, saymayı unuttuğum ne gibi özellikler eklenirse daha kullanışlı olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam, projeniz çok güzel ama dediğiniz gibi wordpress bunları yapabiliyor. bunları wordpresste kullanmak için tonla eklentiye gerek bırakmayacak tema yazmaya ne dersiniz ? :) hem bence daha kullanışlı ve hitap kitlesi artar
tabi bu cümleler tırnak içinde.
ha neden ayrı bir cms olmaz diyorsanız:
wordpress çoğu webmasterlar için bir gerçek . nasıl anlatayım ben bir android yazılımcı olarak bir blog uygulaması yaparken hem keyif alıp hem de birçok kaynak bulabildiğim platform. öte yandan kendi blogumda kurabileceğim çok sayıda eklenti imkanı var
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O da mümkün tabi ancak projeler diye bir bölüm oluşturulacak örneğin bunu bir kategori olarak blogmuş gibi yazıp projeler kısmında göstermek saçma geliyor bana.