ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisliği öğrenc
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar site içi seomu düzeltmek için ilk zamanlardaki gönderilerimi baştan düzenliyorum. Gönderi tarihini olduğu gibi mi birakmam daha yararlı olur yoksa güncellemek mi ? Güncellemenin seoya uzun dönemli bir zararı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Guncel tutulmasi Google icin daha iyi, tabii konu guncelligini koruyorsa :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eğer içerik var olan durumdan daha kaliteli hâle geldiyse, güncellemek tabii yararlıdır
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Konu tarihini yazı içinde açıklamada belirtin, yani açıklamada değiştirin.
Son güncelleme: 15.05.2020 gibi yazın,
yazının tarihini panelden geri dönük vs yapmayın, değiştirmeyin. Yayımlandığı tarih sabit kalsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında İçerik tarihlerinin değiştirilmesinin SEO açısından pek bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. SEO; makale adı-link-içerik-etiketler zincirinin etkisine bağlıdır. Bir makalenin içeriğinde bir değişiklik yapıyorsanız eğer, bunun indekslenmesi için yapılması gereken ya akışına bırakıp botların gelmesini beklemek, yani sistemin otomatik çalışmasını beklemek, ya da sitemap.xml i search console dan yeniden girip botların linkleri ve sayfaları yeniden indekslemesini sağlamaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Schema datepublished ve datemodified etiketlerini kullanabilirsin. Published ilk yayın tarihi sabit, modified tarihi güncellemenin yapıldığı tarihi olarak bildirmek arama motorları için daha doğru olur.
Müşteri deneyimi olarakta makele altında güncelleme tarihi olarak belirtilebilir.
https://schema.org/docs/search_results.html?q=Date
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Zaten böyle bir durum mevcut. Bunun için senin ekstra bir çaba sarf etmene gerek yok hocam. SEO eklentilerinden herhangi birini bunun için kullanman yeterli.
Bu söylediğim WordPress içindir.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisliği öğrenc
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle geri dönüşler için teşekkürler, uygulama tanıtımlarında eskiden play store daki açıklamayı direk kopyaladigim için hem çok kısa oluyordu hemde kopya içerik olabilir mi diye şüphem kalıyordu, şimdi kendi yazilarimla 600 kelime üstüne çıkartmaya çalışıyorum. Rankmath 600+ öneriyor bazı yerlerde 300+ yeterlidir diyor. 600 kelimeye çıkmak gerçekten zorlayıcı 300+ kelime yeterli olur mu yoksa 600+ için kendimi zorlayayim mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şantiye Şefi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son google güncellemesiyle düşen trafiğimden dolayı denediğim olaydır.
Tüm yazılarımı gözden geçirdim. Aceleden yazdığım yazıları düzelttim, ölü linkler ve görseller vs. Eski eklentilerden kalan parçacıları vs temizledim.
Sonuç; -bence bu durumdan dolayı- kötü. Güncelleme yapıyorsanız genel bir düzeltme yapmayın. Haftalık 2-3 yazı güncellerseniz yeterli diye düşünüyorum.
Aynı durum site altyapısı için de geçerli. Sürekli güncelleme ve altyapıda seoda cachede düzeltmeler yapmayın. Yaptığımdan dolayı diyorum :)
-eğer ki böyleyse- google düzelttiğiniz içeriği tekrar izlemeye almasından dolayı olabilir. Mesela günde 100 trafik çeken içerik ve içeriklerinize zararlı içerik ekleyebilir yanıltıcı işler yapabilirsiniz.
Tabi rasyonel bir payı yok. Sadece gözlemlerim. Kimseyi yanıltmayayım.
##