Forumlarda çok fazla 'Takibe takip yapacağım,program var mı?' diye soran arkadaşlar görüyorum. Bunun için 100lerce lira vermenize gerek yok. Bunun için gerekli olanlar:
1-imacros programı. internetten indirebilirsiniz ya da full sürümünü ücretsiz kullanabilirsiniz. tabi forumda bu tür şeyler yasak olduğu için ücreti ile almanızı tavsiye ederim. İlk indirdiğinizde zaten 30 günlük deneme süresi veriyor.
Buradan indirebilirsiniz. https://www8.zippyshare.com/v/80902433/file.html
2-Takip için çalışan kod. Onu da ben size hazırladım.
VERSION BUILD=10.3.27.5830
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
SET !ERRORIGNORE YES
TAG POS=3 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:TakipEt
WAIT SECONDS=60
3-Programı açtıktan sonra ilk olarak sol tarafta #Current.iim adlı bir dosya göreceksiniz. Sağ tıklayıp 'edit macro' dedikten sonra not defterine benzer bir dosya açılacak. size verdiğim kodları yapıştırdıktan sonra kaydedip çıkın.
4-Şimdi hangi sayfadaki takipçileri veya beğenenleri çekeceğinize karar verdikten sonra imacros üzerinden instagram sayfanıza giriyoruz. belirlediğimiz sayfanın profiline girip isterseniz takipçilerine veya isterseniz de son gönderisini beğenenlere tıklıyoruz. Şimdi karşımızda sağ tarafta profiller ve sol tarafta takip et butonları çıktı.
5- Son aşama. Uygulamanın sol tarafında #Current.iim adlı dosyanın altlarında 'Current' ve 'Max' yazılarını ve altlarında da kutucukları göreceksiniz. Current'in altındaki kutucuk '0' ve Max'ın altındaki kutucuk '99999999999' olacak. UNUTMAYIN HALA INSTAGRAMDA RAKİBİMİZİN TAKİPÇİLERİ EKRANI AÇIK. Artık alttaki 'play (loop)' kutucuğuna tıkladığımızda otomatik takip etmeyi başlatmış oluyorsunuz.
*60 saniye bana çok fazla,bu süreyi düşürmek istiyorum diyen olursa WAIT SECONDS=60 buradaki 60 sayısını silip kaç saniyede istek göndermesini istiyorsanız onu yazabilirsiniz.
**İstekleriniz varsa onları da seve seve buradan paylaşabilirim.