-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar sürekli birlikte çalışmak isteyen arkadaşlara iyi ödeme yapabilirim bana wordpress kurup yönetmeme yardımcı olacak ve lütfen sadece bu konuda çok uzman arkadaşlar ulaşsın sadece hazır temaları kullanan arkadaşlar yazmasın lütfen.Wordpress hakkında deneyimine güvenen arkadaşlar ile sürekli çalışabilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kurulum ve yönetim konusunda yardımcı olacak birisini arıyorsunuz fakat zaten hazır temaları kullanan kişiler WordPress kurulumu ve yönetiminde bilgi sahibi kimselerdir ve WordPress'in temel mantığı da hazır tema üzerine kuruludur. Konuyu biraz daha detaylandırırsanız en uygun kişiyi daha hızlı bulabileceğinizi düşünüyorum. :) Tam olarak ne görev yapacak, tema mı yapacak, ne kadar süreyle hizmet verecek, önce mi ödeme alacak sonra mı vs. Çünkü "çok uzman" teriminin herhangi bir sınırı yok.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba, yardımcı olmak isterim fakat taleplerinizi iletmek konuyu daha açık kılar. Özel mesaj gönderebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba wordpress kurup yönetebilirim php, html ve css bilgim üst düzeydedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bu işin temelde iki yönü var. Birincisi tema-eklenti yükleme ve en ince ayarlamısını en iyi şekilde yapan kişiler olur, ikincisi de sıfırdan tema-eklenti kodlar. Siz hangi tarafı arıyorsunuz tam olarak? Eğer birinci tarafı arıyorsanız size yardımcı olabilirim. İyi forumlar dilerim.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne için gerekli ve ilerde ne talep edilir onu yazarsanız daha yardımcı olunur.
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar merhabalar , kolay gelsin. benim worperess alt yapılı bir interaktif sözlük sitem var. homojensozluk.com
orası için, günün en çok entry giren yazarları,haftanın en beğenilenleri tarzında bir istatistik listesi düşünüyorum.bunu siz yapabilir misiniz?
bir de, sözlükte online mod var fakat siteye giren yazarlar bir daha çıktı gözkmüyor. yani liste güncellenmiyor. sql sorgusu önbelleğe alınıyormuş galiba ve bu sorunu çözemedik.
bilgisi olup ilgilenebilecek arkadaşlar yazabilir mi_?