lostyazilim
tr.link

Instagram Engel Sorunu

2 Mesajlar 348 Okunma
lstbozum
tr.link

redman123 redman123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Enerji Sistemleri Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba. Çok ilginç bir durum ile karşılaştım. Instagram'da 5 hesap açıktı. 1 tane hesabımda sürekli takip ederek engel yedim. Bunun amacı hesaba takipçi kasmak geri takip yapıp. Fakat bu engel çok ilginçtir ki diğer bütün hesaplarıma da uygulandı. 7-8 yıldır kullandığım kişisel hesabım dahil. Onlardan hiçbir şekilde takip limitidir beğeni limitidir takılma aşma gibi durum yapmadım. Günlük maksimum 10 beğeni yapıyorumdur. Onlarda anasayfamdaki gönderilere. Telefonumdan hiçbir şekilde gönderi beğenme, takip, yorum gibi işlemleri yapamıyorum ve engellenmiş olduğumu belirtiyor Instagram. Evet şimdi dahada ilginç olan şeye gelelim. Farklı bir telefondan veya cihazdan hesabıma giriş yaptığımda ise hiçbir şekilde engelle karşılaşmıyorum. Kendi telefonumda ise engellenmiş olarak bildirim alıyorum gönderileri beğenince. Şifre değiştirdim, uygulamayı sildim tekrar yükledim. Telefonu kapatıp açtım ama hiçbir sonuç vermedi. Ne yapmam gerek? Bu durum pazar gününden beri böyle. (Telefonumdan alakasız farklı bir hesaba giriş yapıp denediğimde yine engellenmiş görünüyorum)
Ceyov

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

redman123 redman123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Enerji Sistemleri Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün kendiliğinden düzeldi umarım bir daha karşılaşmam bu sorun ile.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al