hizmetpark adlı üyeden alıntı

Maalesef adsense genel olarak yavaşlatıyor JS dosyasını dışarıdan çektiği ve çeşitli bağlantılar gösterildiği için olumsuz olarak site hız puanını düşürmekte az yada çok reklam fark etmiyor bu durumda.


ntka adlı üyeden alıntı

tolhuru elbette uygun bir sorun teşkil etmez


tolhur adlı üyeden alıntı

Paylaşım için teşekkürler. Bu politikaya uygun mu?


kampusula adlı üyeden alıntı

Reklam gösterimi için Advanced Ads eklenntisini kullanıyorum. GT metrix ile kontrol ettiğimde ms boyutunda yüklenmeler görünüyor. Sayfada 4 reklam gösterimi yapıyorum, sayfanın tam yüklenme süresi 2 sn civarında oluyor. Pagespeed ile kontrol ettiğimde ise 50nin altında puan gösteriyor.

Zamanında ben de pagespeed değerlerini yükseltmek için çok uğraştım. Çok fazla yerli ve yabancı kaynak okudum. Ancak gördüm ki pagespeed değerlerinden ziyade sitenin yüklenme süresi daha önemli. Yaptığım her düzeltme ya başka bir sorunu ortaya çıkıyordu ya da sitede bozulmalar oluyordu. Yüklenme süresi iyi ise düşük puanı kafanıza takmamaya çalışın.

Hosting değişimi ile sorunu çözeceğinizden emin değilim. Belki bilmediğim sebeplerden dolayı yardımcı da olabilir. Uzman olmadığım için net bir şey söyleyemem.

Ancak net olarak şunu söyleyebilirim; ya Adsense kullanmayacaksınız ya da gecikmeyi göze alacaksınız.


xsafa adlı üyeden alıntı

Sadece 1 boy reklam olmasına rağmen pagespeed değerimi 97 den 75 e kadar düşürüyor.


farukkarahan adlı üyeden alıntı

Google ın siteye eklenen her kodu siteyi yavaşlatıyor sadece adsense değil. Google hem parmak gösteriyor siteni hızlandır diye hemde kendi hizmeti ile yavaşlatıyor.

Adsense ve Analytics kodlarını eklediysen aynı sayfaya geçmiş olsun. Birde google font larını kullanıyorsan ...


ntka adlı üyeden alıntı

bunda tek js çağırıyorsun diğer türlü her reklam kodu için ayrı js çağırıyorsun böylelikle site hızı yavaşlıyor.


Önerileriniz için teşekkür ederim google site kit ile kurdum ve şu an için bir hız sorunu yaşamıyorum. Sanırım bu sefer oldu. Google News başvurumda onaylandı sanırım artık bu sefer site gelişecek ve istediğim konuma gelecek. Teşekkür ederim.