Bayramın 1. günü itibariyle yeni yaşıma girdim :)
Geride bıraktığım 1 yıl içinde çok fazla şey yaşadım açıkçası fakat ömrümün bu zamana kadar geçen zamanlarında yaptığım gibi hiçbir zaman keşke demedim. Çok kötü zamanlarım da oldu yine keşke demiyorum iyi ki oldular.
Bundan tam 1 sene önce bugün Ankara'da kutladım doğum günümü. 1 Mayısta Ankara'ya taşınmıştım (daha önce Nevşehir, İzmir vb. şehirlere de dönemsel taşınmalar yapmıştım) Bu taşınma da dönemsel bir taşınmaydı ve her zaman olduğu gibi kuruşsuz varmıştım oraya. Öğrenci evinde kaldım, PC'mi yanıma aldım sonra kız arkadaşımın yanına taşındım. Ekim'e kadar her şey yolunda giderken yokuş aşağı gittim. Eğitimimde bazı şeyler istediğim gibi gitmedi ve son atış yapıldı kız arkadaşım beni terk etmişti :) Ardından Ankara'da kalmam için sebepte kalmamıştı geri dönmüştüm evime. Çok şükür hayatımda olan biten her şey benim için güzel kapılar açtı.
Ankara'da yaşadığım süre boyunca cebimde 10 tl ile 2 hafta geçinmeye çalıştığım dönem bile olmuştu :) Hatta burada konu bile açmıştım
Öğrenci Evinde Çok Ucuza Yemek Taktiği Verir mısınız?
Allah'a şükür bir yıl daha yaşamıma bir ton tecrübe sığdırarak geride bırakıyorum. Allah kimseye derin keşkeler çektirecek şeyler yaşatmasın. Aç kaldığımda az paramla nasıl şeyler yapmam gerektiğini sormaya çalıştığımda bile para göndermeye çalışan, yardım etmek isteyenler vardı bu sitede (kabul etmemiştim). İyi ki varsınız dostlar, hepinizin yolu, bahtı açık olsun :)
Güzel insanlarsınız vesselam :)
Bu vesileyle hepinizin bayramını kutlarım, nice kutlu, mutlu ve bugünümüzden çok daha umutlu bayramlara :)